ASU Politehnica a remizat cu Crișul Chișineu Criș la revenirea din cantonamentul de la Moneasa

Marius ANGHEL 31 Jan. 2015, 14:44 Ligi județene
ASU Politehnica a remizat cu Crișul Chișineu Criș** la revenirea din cantonamentul de la Moneasa

ASU Politehnica a încheiat cantonamentul de la Moneasa cu un rezultat de egalitate în compania formației Crișul Chișineu Criș. Localitatea aflată în drumul spre casă al timișorenilor plecați din stațiunea în care s-au cantonat timp de 10 zile a oferit un teren cu ușoare denivelări, iar scorul final a fost 2-2.

În jocul de verificare de astăzi, care a fost al treilea al alb-violeților, noul transfer Cosmin Ion a fost marcatorul golului care a stabilit rezultatul pauzei, 1-0. Oboseala fizică și-a făcut simțită prezența în defensiva timișoreană, care nu s-a sincronizat la golurile arădenilor, astfel că aceștia au întors rezultatul, 2-1. Dacă prima dată a dat-o-n bară, Vucea și-a luat revanșa și a stabilit scorul final, transformând o lovitură de pedeapsă. ASU Politehnica nu a putut conta în jocul de astăzi pe Ghinescu, Tulcan și Carol Taub, toți trei lipsind din cauza unor probleme medicale.

După revenirea la Timișoara, gruparea condusă de Sorin Brândescu își va relua antrenamentele la Baza 2. Mama Mia Becicherecu Mic va fi următoarea adversară din amicale a poliștilor, meciul fiind programat miercuri. Sâmbătă, pe „Știința”, va veni Olimpia Satu Mare, iar mai apoi va veni rândul echipei FC Caransebeș de a-și măsura forțele cu ASU Politehnica, meciul fiind programat sâmbătă, 14 februarie, acasă la „gugulani”.

„11″-le lui ASU Poli: Burtic – Contescu, Gălan, Gavriluță, Damian – Vucea, Naidin, C. Ion, Ilie – Făgețan, Rus. Au mai intrat: Rogojină, Rusu – Rebenciuc, Marandescu, S. Budur, Filimon, C. Crișan

Sursa: Sport9
Foto: Facebook / ASU Politehnica

Marius ANGHEL 31 Jan. 2015, 14:44 Ligi județene
Pe aceeași temă