Meciurile Stelei din play-off vor fi televizate. Va fi spectacol în Regie, acolo unde se decide participanta Bucureștiului la barajul pentru promovare. „Am făcut cerere pentru mărirea sectorului stelist”

Marius ANGHEL 22 May. 2019, 16:13 Stiri

Steaua a câștigat campionatul regulat al Ligii a 4-a București, clasându-se în fața celor de la Carmen, Progresul 2005 și CS Dinamo, însă pentru a ajunge la barajul pentru promovarea în Liga 3 trebuie să se impună și în play-off, acolo unde o mai așteaptă trei meciuri. Toate cele trei partide ale echipei antrenate de Marius Lăcătuș vor fi televizate pe DigiSport, a anunțat Steaua pe pagina oficială de facebook.

Fiindcă a încheiat sezonul regulat pe locul 1, Steaua va începe play-off-ul cu trei puncte în cont, cu unul mai mult decât Carmen (locul 2), două față de Progresul (locul 3) și trei față de CS Dinamo (locul 4). În play-off se joacă trei etape, adică va exista un singur meci fiecare cu fiecare între cele patru echipe. Iar toate cele șase jocuri se vor disputa pe stadionul Regie, din București, unde își desfășoară acum meciurile de pe teren propriu Rapid, echipă promovată în Liga 2.

Asociația Municipală de Fotbal București a decis ca meciurile de play-off din acest sezon să se dispute pe stadionul Regie, în zilele de luni (27 mai), joi (30 mai) și duminică (2 iunie).

Cerere mare de bilete în rândul steliștilor

Cele trei meciuri ale Stelei, cu Dinamo, Progresul și Carmen, vor fi televizate de DigiSport. Iar spectatorul în tribune nu va lipsi. Suporterii echipei roș-albastre vor lua cu asalt stadionul Sportului.

Asociația Steliștilor 1947 a garantat achiziționarea a minimum 3.000 de bilete, iar după prima zi de la punerea lor în vânzare susțin că au dat 90 la sută din ele. Astfel, pentru că cererea era mare, s-a cerut suplimentarea biletelor și mărirea sectorului stelist.

Un pachet care include cele trei meciuri din play-off ale steliștilor costă 50 de lei. 

„În prima zi, de la punerea în vânzare a pachetelor pentru meciurile Stelei din play-off, am epuizat aproximativ 90% din ce aveam disponibil pentru peluză.
Restul pachetelor și biletele individuale pentru fiecare meci, le vom vinde, sâmbătă și duminică, la casa deschisă în Ghencea, între orele 11 și 16.
Între timp, am făcut cerere către AMFB pentru suplimentarea biletelor și mărirea sectorului stelist, urmând să revenim cu update-uri.
Mulțumim tuturor care au înțeles cât de importantă e această perioadă pentru STEAUA și încurajăm orice stelist să contribuie ca, anul viitor, să ne vedem în Liga a III-a!
#familiaSTEAUA”
, a anunțat Asociația Steliștilor 1947 pe pagina sa de faceebok.

Clasamentul play-off-ului Ligii a 4-a București:

1. Steaua București – 3 puncte
2. Carmen București – 2 puncte
3. Progresul 2005 București – 1 punct
4. CS Dinamo București – 0 puncte

Programul play-off-ului Ligii a 4-a București:

luni, 27 mai
ora 16:00: Carmen – Progresul
ora 18:30: Steaua – Dinamo

joi, 30 mai
ora 16:00: Carmen – Dinamo
ora 18:30: Steaua – Progresul

duminică, 2 iunie
ora 16:00: Progresul – Dinamo
ora 18:30: Steaua – Carmen

Mostiștea Ulmu, adversarul de la baraj

Câștigătoarea play-off-ului va merge la barajul pentru obținerea promovării în Liga a 3-a, care va avea loc pe 15 și 22 iunie. Conform tragerii la sorți, reprezentanta Bucureștiului va întâlni campioana județului Călărași și va juca meciul retur pe teren propriu.

În acest moment, cu trei etape înainte de finalul sezonului, Călărașiul are deja stabilită campioana și reprezentanta la baraj. Mostiștea Ulmu are un avans de 17 puncte față de a doua clasată Unirea Mânăstirea (78 de puncte față de 61), după 29 de etape, și va întâlni campioana Bucureștiului.

CITEȘTE și: Au fost stabilite cele 21 de meciuri de baraj pentru accederea în Liga 3. Adversarii pe care i-ar putea întâlni Steaua în lupta pentru promovare

Marius ANGHEL 22 May. 2019, 16:13 Stiri
Pe aceeași temă