Zoltan Ritli revine pe banca tehnică. Fostul portar al Stelei a preluat o echipă din Liga 3

Zoltan Ritli revine pe banca tehnică.** Fostul portar al Stelei a preluat o echipă din Liga 3

Zoltan Ritli (48 ani), unul dintre cei mai cunoscuți portari pe care i-a avut Steaua după Revoluție, a preluat o echipă din Liga 3 și va încerca să o salveze de retrogradare în returul campionatului care începe peste două săptămâni. Sătmăreanul care în sezonul trecut a fost principal la FCM Baia Mare, în Liga 2, o va pregăti acum pe Recolta Dorolț, club clasat pe ultimul loc (15) în Seria a 5-a a Ligii 3 cu doar patru puncte acumulate în 14 meciuri.

„Am venit la Recolta cu obiectivul să facem cât mai multe puncte. Vrem să formăm o echipă tânără, competitivă, am făcut și câteva transferuri cu jucători care sigur ne vor ajuta”, a declarat Ritli pentru ziarul local Informația zilei.

Fostul portar revine astfel la conducerea unei echipe sătmărene după ce în perioada 2002-2005 a antrenat de două ori Olimpia Satu Mare, dar și Oașul Negrești, ambele în Divizia B. Ritli a mai antrenat apoi pe Someșul Cărășeu și Victoria Apa, grupări pe care le-a dus în fruntea fotbalului județean, iar în sezonul 2015-2016 a fost principalul echipei FCM Baia Mare, nou-promovată în Liga 2.

Printre noile achiziții ale Recoltei sunt Adrian Micaș de la Unirea Tășnad, Raul Ritli și Zsolt Reszler de la Victoria Carei, Marius Pop de la Talna Orașu Nou, iar de la Olimpia Satu Mare îi are în continuare pe Toma, Goț și Mark Csik. În ultimele zile, antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone, a spus că poartă discuții cu Zoltan Ritli pentru a împrumuta alți câțiva jucători la Dorolț.

La finalul anului trecut, Zoltan Ritli a concurat cu Ștefan Szilagyi pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Satu Mare, însă nu a avut succes.

Pe aceeași temă