UTA speră să încheie frumos anul, cu o victorie la Hunedoara. „Altceva nu ne interesează”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2014, 17:42 Liga 3
UTA speră să încheie frumos anul, cu o victorie la Hunedoara.**

Utiștii lasă în urmă regretele provocate de ultimul rezultat și au plecat, în jurul prânzului, la Hunedoara. Acolo se încheie anul fotbalistic al trupei lui Roli Nagy, care a ordonat final victorios: „Am pierdut puțin teren, dar cu o victorie la Hunedoara suntem aproape. Și mai avem un retur, o vacanță, apoi pregătirea pentru cele 12 etape din retur, să fim noi echipa care va promova la finalul acestui sezon!”.

Fostul mijlocaș și-a studiat adversarul, știe la ce să se aștepte, așa că a făcut apel la trupa lui să facă totul să se întoarcă acasă învingătoare. „Și contracandidatele și noi mergem după 3 puncte, indiferent de adversar, de teren, de condițiile meteo. Sperăm într-o bucurie pentru noi, pentru suporteri, să încheiem frumos anul, așa cum l-am început. Hunedoara început bine, a avut o perioadă de probleme, iar acum vine după victorie în deplasare. Cum au simțit-o jucătorii și noi toți, fiecare se mobilizează în plus când joacă împotriva UTA-ei. Au în componență jucători care au activat în zonă, nu va fi ușor, dar care meci a fost ușor? Contează să ni-l facem ușor”, a punctat tehnicianul arădean.

Utiștii, categorici înainte de Hunedoara: „Victorie, altceva nu ne interesează!”

Pentru prefața meciului de la Hunedoara, Claudiu Drăgan și Roland Nagy le-au dat cuvântul la doi dintre fotbaliștii cu prezențe constante în acest sezon – Marius Chindriș și Richard Filaret. Întreaga tabără arădeană e conectată la ultima etapă a turului și a lăsat în spate egalul de săptămâna trecută.

„Cum se spune, ultima impresie contează. E meci dificil, trebuie neapărat să-l câștigăm, restul nu ne interesează. Avem un semieșec acasă, mergem să luăm cele 3 puncte!”, a decretat Chindriș.

„E ultima etapă și vrem să intrăm în vacanță cu gustul victoriei. Vrem și trebuie să câștigăm la Hunedoara. Ne așteptăm la o mobilizare foarte bună din partea lor, metaforic, să moară pe teren. Dar avem puterea să luăm cele 3 puncte și să ținem aproape. Poate terminăm chiar pe locul 2, mingea e rotundă”, a completat Filaret, care a jucat la Hunedoara o jumătate de sezon acum câțiva ani.

„Meciul de la Hunedoara e de importanță aparte, mai ales după remiza de sâmbăta trecută. Nu ne dorim altceva decât cele 3 puncte”, a concluzionat Claudiu Drăgan.

Meciul din etapa a 13-a a Ligii 3 dintre FC Hunedoara și UTA Bătrâna Doamnă se joacă sâmbătă, de la ora 14:00.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 Nov. 2014, 17:42 Liga 3
Pe aceeași temă