Un fleac! Rapid a măturat pe jos cu echipa lui Bănel Nicoliță, CS Făurei. Tabela din Regie i-a pus în dificultate pe giuleșteni

Rapid a dat de pământ cu CS Făurei, într-un meci câștigat, sâmbătă, cu 10-1, în etapa cu numărul 21 din Liga 3. Giuleștenii s-au distanțat temporar la zece puncte de ocupanta locului secund din Seria 2, Unirea Slobozia, care la 17:30 înfruntă FCSB 2.

Băieții lui Daniel Pancu au început recitatul în minutul 12, când Marian Drăghiceanu a înscris cu un șut din marginea careului. Până la pauză au mai înscris Alin Cârstocea și Deivydas Matulevicius de două ori. S-a intrat cu scorul de 4-1 la cabine, după ce Andrei Pușcașu a marcat golul de onoare al oaspeților de la Făurei.

După pauză, giuleștenii au continuat să apese pedala de accelerație. Amir Jorza cu o „dublă”, Cătălin Hlistei, Antonio Sefer, Petre Goge și Robinho au dus scorul la 10-1, cel mai mare scor înregistrat de Rapid în acest sezon, după ce în etapa 15 câștigase cu 9-1 la Axiopolis Cernavodă, iar în runda a 10-a învinsese cu 7-0 la Agricola Borcea.

După ultimul gol, cel reușit de Robinho în minutul 82, omul responsabil cu schimbarea plăcuțelor de pe tabela învechită a stadionului din Regie s-a văzut nevoit să lipească cele două plăcuțe cu cifrele 1 și 0, pentru a forma numărul 10. Ar fi de așteptat ca angajatul respectiv să solicite câteva zile libere după meciul de astăzi, în care a modificat de 11 ori tabela din Regie.


Fanii au așteptat cu nerăbdare golul al zecelea, pentru a vedea ce se întâmplă cu tabela. „Nu mai are plăcuțe. Băi, ce facem cu ăsta?”

În urma acestui succes, giuleștenii ajung la 53 de puncte, cu opt etape înainte de finalul campionatului. Urmează deplasarea de la Medgidia, echipă aflată pe locul 12 în clasament, cu 19 puncte. Bănel Nicoliță n-a putut evolua contra Rapidului, fiind suspendat. În schimb au jucat cei doi frați ai săi, Stelică și Aurel.

RAPID – CS FĂ‚UREI  10-1
Marian Drăghiceanu 12′, Deivydas Matulevicius 29′, 44′, Alin Cârstocea 37′, Amir Jorza 46′, 53′, Cătălin Hlistei 57′, Antonio Sefer 77′, Petre Goge 81′, Robinho 82′ / Andrei Pușcașu 45+1′

Rapid: Drăghia – I. Voicu, A. Iacob, A. Catrici, C. Oanea – Jorza, Cârstocea, Drăghiceanu, Sefer – Hilstei, Matulevicius

CS Făurei: Stavrev – Mocanu, Drezaliu, Bârsănel, Agache – Băicoianu, Perca – Iliescu, Pușcașu, Roată – S. Nicoliță

Stadion: Regie (București); Spectatori: 3.500; Arbitru: Adrian Frățilă (Vadu Pașii – Buzău); Asistenți: Silviu Andreiu (Râmnicu Sărat) și Alexandru Vasile (Buzău).

Articol scris de Octavian VASILESCU

Pe aceeași temă