Transferuri spectaculoase reușite o echipă de Liga a 3-a! Unde au ajuns fostul stelist Vlad Rusu și un jucător plecat în această vară de la CFR

Adrian MUJEA 14 Aug. 2017, 22:12 Liga 3

Patronul echipei de Liga a 3-a ACS Șirineasa, omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, a anunțat câteva transferuri importante pentru clubul său. Astfel, au ajuns sau urmează să vină în cantonamentul de la Petroșani al echipei portarul Mihai Mincă (CFR Cluj), fundașul Gabriel Oiță (Hermannstadt), Marius Ciociu (Pandurii II),  atacantul Vlad Rusu (ex Steaua, Viitorul și ultima dată Beerscot Wilrijk), Marius Coman (CFR Cluj), Laurențiu Roman (CS U II Craiova), Petre Giuga (Dinamo II) și Andrei Antohi (Clinceni).

„Cu bani puțini, am adus foarte  jucători valoroși, care ne vor ajuta mult. Avem un lot bun, avem antrenori buni și îmi doresc promovarea. Cu siguranță, echipa va juca sezonul viitor la Petroșani, aici avem condiții foarte bune” a declarat patronul Nicolae Sarcină.

De asemenea, patronul gorjean mai este în tratative avansate cu Andrei Tînc (CFR Cluj) și atacantul care a impresionat la Voluntari, Hamed Kone, ultima dată într-un eșalon inferior din Dubai.

Echipa antrenată de Marin Tudorache (director tehnic), Gabi Mangalagiu (antrenor principal) și Damian Militaru (antrenor secund) este în cantonament la baza sportivă din Petroșani.

În această vară, Nicolae Sarcină a  negociat intens pentru preluarea unei echipe de eșalon secund.

Adrian MUJEA 14 Aug. 2017, 22:12 Liga 3
Pe aceeași temă