Veste șoc la Alba Iulia! Unirea nu se prezintă la primul meci din retur și riscă excluderea din Liga 3. Probleme mari la clubul din Cetatea Marii Uniri

Marius ANGHEL 06 Mar. 2020, 18:22 Stiri

Campionatul Ligii 3 s-a reluat vineri, cu primele meciuri programate în etapa a 16-a, dar și cu trei echipe retrase din competiție din cauza problemelor financiare. Universitatea Dunărea de Jos Galați (Seria 1), Tractorul Cetate (Seria 3) și Național Sebiș (Seria 4) s-au retras. Sâmbătă au loc restul jocurilor primei runde a returului, însă informația de ultimă oră e că încă un club e aproape de colaps. Este vorba despre Unirea Alba Iulia, care a anunțat, astăzi, FRF că nu poate organiza meciul de pe teren propriu cu Viitorul Șelimbăr. Cu încă o neprezentarea, gruparea din județul Alba va fi exclusă din Liga 3.

Unirea Alba Iulia nu se prezintă la meciul de pe teren propriu cu Viitorul Șelimbăr, din prima etapă a returului, runda a 16-a a sezonului, programat sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul „Cetate”, anunță Ziarul Unirea. Clubul din Alba a înștiințat FRF de imposibilitatea de a organiza partida din cauza problemelor financiare, astfel că CCA a anulat delegarea brigăzii de arbitri.

Unirea va pierde meciul la „masa verde”, cu 3-0, și riscă să fie exclusă din campionat dacă va înregistra o nouă neprezentare în campionat. În următoarea etapă are deplasare la Bistrița.

„Situația a devenit critică în curtea divizionarei terțe, ce trăiește un moment negativ al existenței, o adevărată rușine. Fotbaliștii au refuzat să se antreneze în ultimele trei zile, amendând astfel starea de incertitudine și faptul că nu și-au mai primit salariile de luni bune, practic de la încheierea primei părți a campionatului, fiind amăgiți de la o săptămână la alta. Evenimentele au căpătat o turnură nedorită, tensiunea acumulată a explodat în rândul efectivului pregătit de Mihai Manea, în condițiile în care și negocierile cu sibienii Teodor Birț și Marius Lungu s-au blocat. Unirea Alba Iulia așteaptă ca în 14 martie să-și încaseze banii de la Al Ahli, din Arabia Saudită, în caz contrar punându-se problema retragerii din competiție”, scrie Ziarul Unirea.

În acest moment, după desfășurarea a primelor trei meciuri din etapa a 16-a, Unirea Alba Iulia ocupă locul 11 în clasamentul Seriei a 5-a a Ligii 3, cu 16 puncte.

Marius ANGHEL 06 Mar. 2020, 18:22 Stiri
Pe aceeași temă