„Unii dintre jucători au lăsat-o mai moale”. Dulcea își ia gândul de la promovarea cu SCM Pitești

Marius ANGHEL 20 Apr. 2015, 16:12 Stiri

Fotbaliștii de la SCM Pitești au înregistrat, vineri după-amiază, a tre­ia înfrângere consecutivă din acest retur de campionat. Echipa pregătită de Adrian Dulcea a fost învinsă pe propriul teren cu 1-0 de ACS Urban Titu. Confruntarea dintre argeșeni și dâmbovițeni a fost dominată de oaspeți, care, în afară de golul marcat, au avut și alte oportunități de a înscrie.

După eșecul cu Chindia, de acum trei etape, în care s-a stabilit în mare măsură echipa care va promova în liga secundă, fotbaliștii argeșeni nu se mai regăsesc. Neplătiți de cinci luni, jucătorii piteșteni par să nu mai aibă motivație atunci când intră în teren, iar rezultatele și prestația de pe gazon sunt o consecință a situației financiare dezastruoase prin care trec. Încă din debutul meciului, echipa din Ti­tu a pus stăpânire pe joc, iar ocazi­ile nu au întârziat să apară. Cea mai mare oportunitate a oaspeților a fost spre jumătatea primei repri­ze, când Neguț a trimis cu capul pe­ste poartă, din interiorul careului.

Titu a reușit să deschidă scorul în ultimul minut al primei reprize, prin Radu Neguț, care a scăpat singur spre poartă și l-a executat pe Udeanu cu un șut pe jos din interiorul careului. După pauză, alb-violeții au încercat să restabilească egalitatea, însă șuturile lui Naciu, Dalu și Boboc, din poziții ideale, nu au trecut prin cadrul porții. Dâmbovițenii își puteau dubla avantajul pe tabelă, dar lovitura liberă a lui Ivașcu, din afara careului, a zguduit transversala. Scorul final a rămas cel stabilit în prima repriză de Neguț, iar oaspeții au plecat de la Pitești cu cele trei puncte puse în joc. Victoria oaspeților este absolut meritată și a venit pe fondul unui joc slab al piteștenilor, care nu au putut să treacă din punct de vedere mental peste înfrîngerea cu Chindia, care parcă le-a turnat plumb în picioare jucătorilor lui Adrian Dulcea.

SCM Pitești: Udeanu – Dima (76 Ghiță), Berceanu, Miulescu (42 Marincău), Du­mitrache – Boboc, Naciu (61 Po­­pescu), Neagu, Mihai Stancu (55 Albu) – David, Dalu. Antrenor: Adrian Dulcea

ACS Urban Titu: Mișa – Dicu, Vlad, Caramalău, Mirescu – Corbu, Ivașcu, Bîlsanu, Rădescu (62 Ștefănescu) – Radu Neguț (88 Fieraru), Roman (15 Constan­tinescu, 87 Nedelcu). Antrenor Cristi Bădoiu

Dulcea: „Suntem în scădere de formă”

La finalul confruntării de vineri, cu ACS Urban Titu, antrenorul piteștenilor, Adrian Dulcea, era destul de supărat pe rezultat și pe evoluția jucătorilor săi. Tehnicianul grupării din Trivale spune că nu aceasta este valoarea echipei.

Dulcea speră ca pe finalul acestui retur de campionat elevii săi să revină cu picioarele pe pământ și să joace la adevărata lor valoare: „Este clar că suferim din cauza lipsei de motivație. Suntem într-o scădere clară de formă. După ce șansele noastre de promovare s-au redus la minimum, unii dintre jucători au lăsat-o mai moale. Era clar că vom suferi, pentru că nu se antrenează așa cum trebuie și nu mai au acea dorință pe care au avut-o până acum două săptămâni. Trebuie să ne reglăm din punct de vedere mental. Obiectivul inițial, care era de formare a unei echipe tinere, cu care să rezistăm în Liga a treia, l-am îndeplinit. Dezamăgirea e mare pen­tru că, prin munca pe care am făcut-o, ajunsesem să visăm la o promovare în Liga a doua. De acum încolo, trebuie să arătăm că putem trece peste a­ceste sincope, întrucât eu sunt convins că nu acestea sunt fața și valoarea echipei. Pe finalul acestui retur de campionat, vreau să acumulăm cât mai multe puncte și să terminăm pe podium”.

A debutat Berceanu

În confruntarea de vineri cu ACS Urban Titu, antrenorul SCM, Adrian Dulcea, a trimis în teren și jucătorii care au evoluat mai puțin în acest retur de campionat. În primul 11-ce și-a făcut apariția și fundașul Andrei Berceanu, care a venit în această iarnă la Pitești. Fotbalistul care în cariera lui a mai evoluat la Corona Brașov și Gloria Bistrița a făcut un joc destul de modest, în nota echipei, având o parte din vină la golul marcat de Radu Neguț.

Miulescu, accidentat

Fundașul Marian Miulescu a jucat mai puțin de o repriză în disputa cu Urban Titu. Fotbalistul alb-violeților a cerut să fie schimbat în minutul 42, după un contact cu un adversar. Când a părăsit terenul de joc, fundașul resimțea dureri de cap, însă nu a fost nevoie să fie dus la spital pentru investigații suplimentare. În locul lui Miules­cu, antrenorul Adrian Dulcea l-a trimis în teren pe Raul Marincău.

Viorel Ilinca, la meci

Confruntarea cu Titu, care a avut loc pe terenul 3 al stadionului Nicolae Dobrin, a fost urmărită de aproape 200 de spectatori. Printre cei care au venit să vadă jocul alb-violeților s-au numărat și Viorel Ilinca, fostul președinte al clubului FC Argeș, și antrenorul de portari al Universității Cluj, Andrei Speriatu. Ilinca este în prezent secretar gerenal al AJF Argeș și observator LPF, iar Speriatu, care e nelipsit de la meciurile SCM -ului, a venit să-l urmărească pe mijlocașul Robert Boboc, împrumutat de U Cluj la Pitești.

Udeanu, din nou titular

Poarta celor de la SCM Pitești în confruntarea cu Urban Titu a fost apărată de Andrei Udeanu. Tânărul în vârstă de 16 ani a revenit între buturi, după ce, în etapele din acest retur de campionat, poarta a fost apărată de Andrei Vlăsceanu. Cu mici excepții, Udeanu a avut o evoluție destul de bună și nu i se poate imputa nimic la golul marcat de cei de la Urban Titu.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 20 Apr. 2015, 16:12 Stiri
Pe aceeași temă