„U” Cluj, simfonie de goluri pe gazon! Galeria „sepcilor roșii”, cuprinsă într-un concert nemaivăzut în România | VIDEO

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 01 Oct. 2017, 08:36 Stiri
  • „Alb-negrii” au câștigat cu 7-2 partida cu Viitorul Ghimbav, din etapa a 6-a a Ligii a 3-a, Seria 5.
  • Galeria „studenților” a intonat, alături de Corul Opereni, cântecele lor din peluză.


Formația pregătită de Adrian Falub a bifat cea mai categorică victorie de când evoluează în Liga a 3-a. „Șepcile roșii” au învins, sâmbătă, cu 7-2 Viitorul Ghimbav, la a doua partidă cu noul tehnician pe bancă. Clujenii au marcat după primele 10 minute, la pauză scorul a fost 2-1, pentru ca pe finalul jocului să înceapă ploaia de goluri la poarta brașovenilor. Octavian Ursu, cu o dublă, Răzvan Greu, Octavian Abrudan, Rareș Takacs, Dorin Goga și Iuliu Hațiegan au fost marcatorii Universității, care acumulează 10 puncte după cinci meciuri jucate în șase etape ale Liga a 3-a.

Din echipa lui Falub a lipsit George Florescu, suspendat, dar n-au absentat jucătorii cu nume grele, precum Goga, Abrudan, Cordoș sau Giurgiu.

Galeria lui „U”, vedetă într-un spectacol al Operei

A fost o zi plină pentru fanii Universității Cluj. După meci, galeria clujenilor a fost invitată la un eveniment nemaivăzut în România. Cântecele lor au fost transpuse din peluză pe o scenă a unei orchestre simfonice. Ineditul spectacol a avut loc pe stradă, în fața Universității Babeș Bolyai și au participat activ peste 1000 de oameni.

Pe scenă, Corul Operei Române a dat tonul cântecelor galeriei, iar fanii au intonat alături de muzicieni melodiile ce le sunt atât de dragi. Ideea a aparținut organizatorilor festivalului Scena Urbană.

UNIVERSITATEA CLUJ – VIITORUL GHIMBAV 7-2
Octavian Ursu 10′, 37′, Răzvan Greu 52′, Octavian Abrudan 72′, Rareș Takacs 82′, Dorin Goga 87′ – penalty, Iuliu Hațiegan 90′ / Rareș Takacs 28′ – autogol, Sergiu Mihai 74′

„U” Cluj: Dinu – Takacs, Andr. Cordoș (Abrudan 29′), M. Onicaș, Manu – G. Giurgiu (cpt.), Micaș (Moldoveanu 87′) – Hordouan (Hațiegan 52′), Greu, Oct. Ursu (B. Lemac 77′) – Goga

Viitorul: Rusu – Munteanu, Ghinea, Rotaru, Pavel – Tudorache, Sg. Mihai – Drugă, Cincu, Paraschiv – Chingaru

După desfășurarea etapei a 6-a, Universitatea Cluj e pe locul 3, cu 10 puncte, la egalitate cu alte patru echipe, iar primele două clasate au 13, respectiv 12 puncte, însă și câte un meci în plus față de clujeni.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 01 Oct. 2017, 08:36 Stiri
Pe aceeași temă