Țapoș, noul antrenor cu portarii la Național Sebiș

Marius ANGHEL 24 Jan. 2015, 14:57 Stiri
Țapoș,** noul antrenor cu portarii la Național Sebiș

Duelul dintre Național Sebiș și UTA Bătrâna Doamnă pentru singurul loc ce duce în eșalonul doi din seria a IV-a a Ligii a 3-a se anunță foarte palpitant. Combatantele și-au asigurat deja serviciile a câtorva fotbaliști cu nume, însă gruparea de pe malul Crișului Alb a punctat și la capitolul staff tehnic.

Din această săptămână, responsabil cu pregătirea portarilor liderului din Seria a IV-a este nimeni altul decât Dan Țapoș, cel mai bine cotat antrenor de profil din județul Arad, mentorul lui Sebastian Huțan, omologul său din „alb-roșu”.

„Din punctul meu de vedere, Dan Țapoș va avea contract pe viață cu Sebișul. E cel mai profesionist antrenor cu portarii din Arad, mă mir că nu a fost luat de UTA.  Îl apreciem mult, Miron, Șoltesz și Merșca sunt pe mâini bune”, a punctat Gheorghe Feieș, primarul orașului Sebiș.

Țapoș a făcut echipă cu Roland Nagy la UTA timp de cinci sezoane, printre portarii lansați în fotbalul mare numărându-se Mutu, Bălgrădean, Bujor, Smaranda sau Bodea, apărătorul buturilor „textiliste” în turul campionatului.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Jan. 2015, 14:57 Stiri
Pe aceeași temă