Stegarii cer victorie la „masa verde” după meciul cu Filiași! Jucătorul pe care brașovenii îl contestă și spun că nu are ce căuta pe stadion

Marius ANGHEL 22 Apr. 2019, 17:25 Stiri
Stegarii cer victorie la

ACS SR Brașov a obținut o victorie importantă, scor 2-0, în meciul cu ACSO Filiași, cea mai puternică echipă care a venit pe Tineretului în acest retur.

Neînvinși până la jocul de la Brașov, oltenii lui Mugur Gușatu s-au jucat cu ocaziile la poarta lui Aby Popa, în special, în urma contraatacurilor periculoase, cu Sabin Lupu în prim plan. Replica brașovenilor a venit prin Florin Stîngă și Horia Popa, dar la pauză cele două echipe au intrat la cabine fără gol marcat. În debutul părții secunde, Mărgărit și Lupu au continuat recitalul la poarta brașovenilor, după care, exasperat de ratările elevilor săi, Mugur Gușatu a decis să-i scoată de pe teren. Pe final, Horia Popa a găsit drumul către gol, servit excelent de Dumbravă, iar Dragoș Popa a stabilit scorul final în prelungirile meciului.

Stîngă: „Acești copii merită mai mult”

În euforia golului marcat de Dragoș Popa, puștiul Antone, schimbat la pauză, a intrat pe teren să se bucure pentru victorie și a încasat la doilea cartonaș galben și automat cel roșu.

„Dumnezeu ne-a răsplătit la acest meci toată munca pe care am depus-o până acum. Am întâlnit cel mai puternic adversar de până acum. Cei de la Filiași au avut multe ocazii, noi am avut și șansă, dar am crezut în noi, am muncit până la sfârșit și în final am fost răsplătiți cu o victorie frumoasă. Sunt mândru de băieții mei. Le-am spus de la începutul săptămânii că vreau ca după meci, presa să scrie că suntem prima echipă care a învins Filiașiul în acest retur. Cred cu tărie că acești copii merită mai mult decât ceea ce primesc acum”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

L-au contestat pe „Gogoașă” Preda!

Meciul dintre ACS SR Brașov și ACSO Filiași a început cu o întârziere de câteva minute. Motivul? Brașovenii au contestat dreptul de joc al portarului oaspeților, Andrei „Gogoașă” Preda, cel care este interzis de Jandarmerie pe stadioane.

„Cei de la Brașov nu stăpânesc regulamentul. Preda are interdicție ca spectator pe stadioane din partea Jandarmeriei, dar pe plan sportiv nimeni nu-i poate îngrădi dreptul la muncă. Nu riscăm nicio sancțiune, cazul va fi clasat”, susține Florin Spînu, președintele celor de la Filiași, care este și membru în Comitetul Executiv al FRF.

Referitor la meciul pierdut la Brașov, Spînu l-a criticat pe antrenorul Mugur Gușatu pentru schimbările făcute. „Trebuia să avem cel puțin 3 -0 la pauză. Cred că meciul s-a decis la schimbări, pentru că, deși a ratat multe ocazii, Sabin Lupu a ajuns ușor în fața porții. După ce au fost scoși Mărgărit și Lupu jocul s-a schimbat, iar cei care au intrat au făcut două greșeli mari care au influențat decisiv soarta meciului. Felicit Brașovul pentru victorie, tot respectul pentru echipa suporterilor brașoveni”, a încheiat Spînu.

ACS SR BRAȘOV – ACSO FILIAȘI 2-0 (0-0)
Horia Popa 84′, Dragoș Popa 90+2′

ACS SR Brașov: A. Popa – Răducan, Tălmaciu (D. Popa 60′), Toader, Dumbravă – Stîngă, Grigore (C. Danciu 85′), Marin – Antone (Sandu 46′), Stoian, H. Popa (Rența 90+3′)
Antrenor: Florin Stîngă
Eliminat: Antone 90+2′

ACSO Filiași: Preda – Calu, R. Vulpe, A. Stancu, Tereche (Gheorghișor 63′) – Șchiopu (Ghighilicea 80′), Cl. Ștefan, Stăiculescu, Stoenac – Mărgărit (Armășelu 72′), Lupu (Crușoveanu 59′)
Antrenor: Mugur Gușatu

Rezumatul meciului:

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 22 Apr. 2019, 17:25 Stiri
Pe aceeași temă