Sorin Botiș: „Cel mai bun grup, cea mai bună echipă! Suntem pe locul 1”

Marius ANGHEL 23 May. 2015, 18:12 Stiri

În meciul care a decis campioana seriei a IV-a din Liga 3, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – UTA, scor 0-0, căpitanul arădenilor a luptat din nou admirabil, așa cum a făcut-o de când s-a întors acasă. Sorin Botiș a fost unul din stâlpii noii echipe a Bătrânei Doamne de-a lungul ultimilor doi ani și se poate bucura pe deplin de ce a realizat.

„Visul merge mai departe, pentru mine, colegi, familiile noastre, suporteri s-a împlinit. Obiectivul era greu de crezut la început că-l vom îndeplini, dar, pe zi ce a trecut, am început să credem în el, ne-am antrenat, am luptat, iar la sfârșit se vede rezultatul. Poate nu suntem cea mai bună echipă marcatoare sau echipa care a primit cele mai puține goluri. Dar, cu siguranță, suntem cel mai bun grup, cea mai bună echipă! Și suntem pe locul 1!”, e mesajul lui „Sore”.

Nevoită să închidă un capitol și să treacă prin purgatoriu, Aradul se pregătește să revină în circuitul ligii secunde după doi ani. Botiș a privit puțin în urmă: „Parcursul a fost anevoios la început, atât în Liga a IV-a, cât și în a III-a. Am întâmpinat greutăți, dar băieții au fost extraordinari, s-au gândit numai la obiectiv. Au strâns din dinți, au fost momente grele, dar a meritat și ne bucurăm cu toți cei care ne sunt aproape”.

Botiș a fost recent asemuit de Gyuri Vaczi cu legendarul Lereter, conducătorul ariergardei utiste în anii ultimelor mari performanțe. „Mă onorează comparația. Chiar am avut o discuție cu domnul Pozsonyi (n.r. colegul lui Iosif Lereter din defensiva Bătrânei Doamne). Stând în Budapesta, mi-a urmărit cariera și mi-a spus niște cuvinte care m-au măgulit. E o legendă, dar nu mă gândeam vreodată că vom discuta. Mă bucur pentru mine, pentru familie, suporteri, mergem mai departe!”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 23 May. 2015, 18:12 Stiri
Pe aceeași temă