Schumacher a preluat echipa a doua a Astrei

Marian Dima, Mihai Andries 13 Jan. 2015, 04:19 Stiri
Schumacher a preluat** echipa a doua a Astrei

Tânărul tehnician  Constantin Schumacher, care după o carieră completă ca fotbalist, a antrenat la cluburile Oțelul Galați, CSM Râmnicu Vâlcea și Juventus București, face parte, de luni, 12 ianuarie, din colectivul tehnic al clubului Astra Giurgiu. El se va ocupa de echipa secundă, Astra 2, satelit înscris în Liga 3 și va ajuta prima echipă, funcție de necesitățile clubului. 

Foarte aproape de a obține Licența Pro, Constantin Schumacher a fost, la un moment dat, interimar în Liga 1 la Oțelul Galați, după plecarea lui Ewald Lienen. La finalul turului, Astra 2 ocupă ultimul loc din seria a treia, cu doar nouă puncte, însă grosul echipei este alcătuit din juniorii republicani ai clubului, motiv pentru care pe banca tehnică a stat Bucurel Dîrman, cel care se ocupă și de destinele grupei în campionatul național de vârstă.

Trei dintre jucătorii de la satelit  – Michel Jipa (20 de ani) și mai tinerii Mihnea Nicorescu și Mădălin Răileanu (17 ani fiecare), ultimul fiind și internațional de juniori – au intrat deja în circuitul echipei mari și urmează să plece în Antalya, în cantonamentul de iarnă al grupării antrenate de Oleg Protasov.

De remarcat că în ultima vreme, după ce s-a despărțit de Viitorul lui Gică Hagi, acolo unde a fost secund, Schumacher a pus din nou ghetele în picioare și a jucat de plăcere pentru noua echipă a Piteștiului, formată în Liga 4 județeană, FC Argeș 1953.

Articol scris de Marian DIMA

Marian Dima, Mihai Andries 13 Jan. 2015, 04:19 Stiri
Pe aceeași temă