Romulus Gabor revine în antrenorat! Echipa pe care o preia deținătorul Balonului de Aur

Marius ANGHEL 20 Mar. 2019, 19:06 Stiri

Egalul cu liderul Șoimii Lipova, scor 2-2, i-a fost fatal antrenorului Ioan Petcu. LPS Cetate Deva, noua denumire a clubului CNS Cetate Deva, aprobată în timpul campionatului de Comitetul Executiv al FRF, a decis să facă o schimbare după ce echipa a ajuns pe loc retrogradabil în Seria a 4-a a Ligii 2. Conducătorii grupării hunedoarene l-au numit ca antrenor principal pe Romulus Gabor (57 de ani).

Fostul Balon de Aur din 1981 se reapucă de antrenorat, după ce ultima dată a pregătit-o pe FC Hunedoara, în sezonul 2013-2014. În cariera sa, fostul jucător al Corvinului, „U” Cluj, Unirea Alba Iulia sau Inter Sibiu le-a mai antrenat și pe Corvinul Hunedoara și Mureșul Deva.

Romulus Gabor îi va avea ajutoare în stafful tehnic pe antrenorul secund Ciprian Luca și pe antrenorul cu portari Aurel Sava.

Cetate Deva are două remize (2-2 cu CS Ocna Mureș și 2-2 cu Șoimii Lipova) și o înfângere (0-1 cu Millenium Giarmat) în acest an, în debutul returului, și ocupă locul 14 din 16 în Seria a 4-a a Ligii 3, poziție retrogradabilă. În etapa următoare, vineri, de la ora 15:00, Deva joacă în deplasare la Unirea Alba Iulia (locul 9, cu 23 de puncte).

Romulus Gabor a câștigat Balonul de Aur și Gheata de bronz după ce a fost desemnat cel mai bun jucător al Campionatului Mondial de Fotbal pentru Tineret – ediția Australia 1981, turneu în care România a câștigat finala mică după ce a învins Anglia chiar cu golul înscris de jucătorul Corvinului. Pentru echipa națională de seniori a evoluat în 35 de meciuri și a participal la Campionatul European de Fotbal, ediția din Franța, din 1984.

Marius ANGHEL 20 Mar. 2019, 19:06 Stiri
Pe aceeași temă