Primii nori deasupra Oțelului! Ostilitate față de conducere din partea suporterilor la primul antrenament de după promovarea în Liga 3

Oțelul, echipa renăscută de suporteri, a ajuns la primul moment conflictual între fani și conducerea clubului, la mai puțin de o lună de când totul părea roz și se sărbătorea împreună prima promovare, cea în Liga a 3-a. La reunirea de luni a lotului, prezența în tribune a fost destul de redusă, iar nucleul suporterilor și-a manifestat nemulțumirea față de despărțirea de antrenorul Stelian Bordieanu.

S-a scandat numele acestuia și s-a afișat un banner prin care au arătat că nu cred explicația conducerii, că pretențiile financiare ale tehnicianului au fost prea mari și au dus la neprelungirea contractului: „Nu banii au sta la baza acestei idei, cum nici Stelică nu ne-a lăsat pentru ei”.

A urmat un alt banner, cu un mesaj amenințător: „Nu transformați clubul în afacerea voastră, că muriți de mâna noastră”. Apoi, protestul a continuat prin plecarea din stadion.

Marius Cosoreanu, director general al Suporter Club Oțelul, speră să fi fost doar o neînțelegere. „Și noi suntem supărați, ne pare rău că Stelică Bordieanu a ales să nu continue. Chiar nu am putut face nimic, pentru că ar fi însemnat să nu respectăm regulile stabilite de la bun început, valabile pentru oricine din club. Poate a fost o neînțelegere din partea suporterilor”, a spus Cosoreanu.

Antrenamentul de luni a fost condus de Eugen Baștină și noul preparator fizic al echipei, Alexandru Ciobanu, în timp ce directorul sportiv Sorin Haraga, anunțat inițial ca antrenor interimar, a spus că aceasta va fi conducerea tehnică până la instalarea unui nou antrenor principal, care se speră a se produce până la sfârșitul săptămânii.

La acest prim antrenament, au participat 30 de jucători, cu multe noutăți, printre care și Adrian Sălăgeanu, campion cu Oțelul în 2011:

portari – Vlasie, Măstăcan, Enache, Văcaru;
fundași – Ciurea, Scutaru, L. Radu, R. Codreanu, Manău, Cristof, Sălăgeanu, S. Răducu, R. Oprea, Crihană;
mijlocași – Tudosă, Năpîrlică, I. Codreanu, R. Gheorghe, Chebac, Stoian, Moise, Bârlădeanu, V. Alexandru, Gohoreanu;
atacanți – A. Frunză, Pavel, Perju, Bahnașu, Muscă, Cârjan.

A lipsit Silviu Ilie, motivul nefiind cunoscut de directorul sportiv Sorin Haraga.

Oțelarii se vor antrena la baza proprie, urmând ca primul meci amical să se dispute pe teren propriu, sâmbătă, 29 iulie, de la ora 18:00, cu Sporting Liești.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚
Foto: Marius Prisacariu (Viața liberă)

Pe aceeași temă