Pe teren câștigă, la comisii pierde! SC Bacău a ajuns la 30 de puncte penalizare în clasament și nu mai are nicio șansă de salvare

Marius ANGHEL 01 Dec. 2016, 14:52 Stiri
Pe teren câștigă, la comisii pierde!** SC Bacău a ajuns la 30 de puncte penalizare în clasament și nu mai are nicio șansă de salvare

Săptămâna trece, FRF dictează o nouă depunctare pentru SC Bacău. Fostul club din Liga 2, actualmente în Liga 3, Seria 1, se apropie cu pași repezi de sfârșit după ce s-a ales cu o nouă depunctare drastică în clasament, de alte 12 puncte, ceea ce a dus la o penalizare totală de 30 de puncte.

Litigiile cu fostul jucător Alexandru Țuțu și cele șase pe care le are cu CSM Pașcani o vor duce în cele din urmă pe SC Bacău la excluderea din campionat, dacă actualul finanțator nu stinge aceste datorii. Clubul va retrograda oricum, fiindcă în acest moment a ajuns să aibă -15 puncte în clasament.

Dacă șefii echipei nu pot sau nu vor oprirea depunctărilor, pe teren, însă, jucătorii formației băcăuane joacă pentru imaginea lor. În ultimele două etape au câștigat în campionat, iar în acest sezon, au înregistrat în 13 meciuri 4 victorii și 3 egaluri.

„Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, sancționarea ASC Bacău cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 11.11.2016 – 25.11.2016. Comisia a acordat termen în data de 14.12.2016, ora 15.00, dată la care clubul să prezinte dovada plății față de creditorul CSM Pașcani pentru a evita în continuare depunctarea”, sună unul dintre cele șase verdicte asemănătoare date de Comisia de Disciplină și Etică a FRF în ședința din 29 noiembrie împotriva SC Bacău.

Este pentru a cincea oară când clubul este depunctat, suma punctelor scăzute ajungând acum la 30.

VEZI cum arată acum CLASAMENTUL SERIEI 1 a Ligii 3 după depunctarea Bacăului

În această etapă, a 15-a, ultima a turului Ligii 3, SC Bacău joacă sâmbătă, de la ora 14:00, pe teren propriu cu Metalosport Galați (locul 9 cu 17 puncte).

Foto: Deșteptarea

Marius ANGHEL 01 Dec. 2016, 14:52 Stiri
Pe aceeași temă