„Omul-foarfecă” a explicat de ce a ales să joace pentru Flacăra Horezu: „Să pot recupera timpul pierdut”

Senegalezul Gueye Mansour (33 ani), cunoscut în fotbalul românesc ca „Omul-foarfecă”, după execuțiile spectaculoase din perioada cât a evoluat la Timișoara, vrea să scrie acum istorie pentru Flacăra Horezu.

Mansour a devenit cunoscut în fotbalul românesc după perioada petrecută la Poli Timișoara (2004-2011) și a mai evoluat la Ordobasy (Kazahstan), Hajer (Arabia Saudită), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria), Energeticianul și Ripensia, pentru acestea două din urmă în sezonul recent al Ligii 2.

„La Horezu mă simt bine, ca obiectiv ne dorim să fim cât mai sus în clasament, dar să așteptăm întâi să înceapă campionatul. Flacăra este o echipă bună, cred eu însă că suntem cam puțini din punct de vedere numeric. Când apar accidentări sau suspendări este nevoie de un lot mai numeros, altfel se va cunoaște când lipsesc doi-trei jucători. Dacă nu ai ce pune în loc, se pot pierde puncte. Nu va fi deloc ușor, este o serie cu multe echipe bune, Craiova, Dumbrăvița, Lugoj, dar nici în Seria a 3-a nu era simplu. Trebuie multă seriozitate, sper să evităm accidentările și să mergem cât mai sus în clasament. Eu îmi doresc să dau totul ca să ajut echipa, asta este rolul meu, iar pe plan secundar sper să marchez cât mai multe goluri”, a spus Gueye Mansour pentru Liga2.ProSport.ro.

Africanul a venit la Horezu pentru a fi cât mai aproape de băiatul său, Mouhamed, care locuiește la Râmnicu Vâlcea alături de mama sa și joacă fotbal la juniorii SCM.

„Primul motiv pentru care am venit la Horezu este de a fi aproape de băiatul meu, am decis să fiu aproape de el, să pot recupera timpul pierdut. Mouhamed se bucură mult când sunt alături de el, are nevoie de mine”, a mai spus Mansour.

„Omul-Foarfecă” spune că va încerca execuții spectaculoase și la Flacăra și nu este surprins că are un antrenor mai tânăr decât el. „La Ripensia a fost frumos, acolo este un antrenor, Alex Pelici, de la care ai mereu ce învăța. Adi Popa are multă ambiție, este foarte bun și ca antrenor, dar și ca jucător. La echipă este seriozitate și respect, cu toții vrem să facem o treabă bună. M-am acomodat foarte repede și m-am împrietenit cu toți băieții, este un colectiv super, ceea ce este extraordinar. Am reușit multe goluri spectaculoase în carieră, însă totul depinde de moment, de cum simți faza și de cum ești poziționat”, a mai transmis Gueye Mansour.

Mansour va debuta într-un joc oficial pentru Flacăra miercuri, 14 august (ora 17:30), în turul II al Cupei României, când în Zăvoi este programată disputa Minerul Costești – Flacăra Flacăra.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă