Olimpia Satu Mare rămâne în coasta Coronei

25 Mar. 2012, 16:12 Stiri

Susținătorii lui FC Zalău, așteptau returul de campionat cu mare încredere și toată lume spera într-o revenire rapidă a elevilor antrenați de Marius Pașca. Însă, nu a fost deloc așa. După înfrângerea surprinzătoare cu Voința Livezile, FC Zalău s-a deplasat la Olimpia pentru a recupera din punctele pierdute în prima etapă. Cei drept și adversara era una pe măsură.

Chiar dacă este o echipă nou promovată, echipa sătmăreană este clasată pe poziția secundă și nu voia să facă vreun pas greșit, pentru a rămâne în plasa liderului. Acest lucru s-a văzut și în meciul de sâmbătă cu FC Zalău, când sătmărenii au început deciși și au obținut o victorie la scor. Prima ocazie mai notabilă a fost consemnată de FC Zalău, prin Andrei Bălan, mingea șutată de acesta nimerind plasa laterală. Replica gazdelor a venit rapid, în urma unei lovituri libere, care a dat ceva emoții în tabăra zălăuanilor. În minutul 26, Olimpia avea să deschidă scorul după o gravă eroare a defensivei zălăuane.

Dragoș Surducan l-a scăpat din marcaj pe Daniel Feier, care rămas singur cu Claudiu Chiș l-a executat cu „sânge rece”. Ne-am fi așteptat la o replică rapidă a zălăuanilor, dar cei care au mai marcat au fost tot gazdele, după aproximativ 6 minute. În urma unei lovituri de la colț., mingea ajunge la același Feier, care trimite cu capul în plasă, de lângă Claudiu Cornaci.

Finalul primei reprize a găsit echipa gazdă mai prezentă în atac, dar fără vreo ocazie de a marcat. Eram convinși că după pauză vom vedea o tresărire de orgoliu din partea lui Cosmin Sabou și compania, dar jocul acestora a scârțâit vizibil. Au fost minute bune, când echipa zălăuană nu a reușit să ducă mingea în preajma careului sătmărean. Și cum formația antrenată de Marius Pașca avea atâtea neajunsuri, au mai intervenit și alți factori. Viorel Ionașcu a fost faultat undeva la mijlocul terenului, centralul timișorean a lăsat jocul să continue, iar pe atacul respectiv, Olimpia a marcat golul trei prin Marinaș, deși jucătorul zălăuan era căzut la pământ! Nemaiavând ce pierde, tehnicianul zălăuan a mutat ofensiv, introducând un atacant, pe Gigi Gorga în locul lui Vlad Negrean. Schimbarea nu prea s-a văzut în jocul echipei, deoarece FC Zalău nu a mai pus în pericol poarta adversă. Cu aproximativ 15 minte înainte de fluierul final, centralul avea să le mai toarne „plumb” în picioarele jucătorilor lui FC Zalău, indicând în mod eronat o lovitură de la 11 metri, pentru Olimpia.

VEZI pe Sportul Sălăjean cum Ionuț Dănilă, fostul jucător a Zalăului, a stabilit scorul final

Olimpia Satu Mare – FC Zalău 4 – 0 (2 – 0)
Daniel Feier (26 și 32), Adrian Marinaș (58), Ionuț Dănilă (76)

Olimpia:
89. Marius Șuta – 21. Flaviu Moș, 2.Florin Mureșan (Cpt.), 6. Valler Heil, 17. Lucian Homorozan, 15. Cristian Molnar 8. Robert Villand, 22. Adrian Micaș, 9. Daniel Feier, 11. Zsiga Ervin, 7. Adrian Marinaș. Rezerve: 12. Florin Gorbe, 14. Petre Harni, 16. Ciprian Prodan, 19. Ionuț Dănilă, 10. Marinel Mureșan, 5. Alexandru Botoș, 13. Marian Pop. Antrenor principal: Tiberiu Csik. Antrenor secund: Alexandru Dragomir

FC Zalău: 1. Claudiu Chiș – 18. Maior Istvan, 4.Vlad Negrean, 21.Claudiu Cornaci, 2. Dragoș Surducan, 5. Cosmin Cosma, 7. Raul Stanciu, 10. Cosmin Sabou (Cpt.), 15. Viorel Ionașcu, 19. Andrei Bălan, 17. Andrei Teglaș. Rezerve: 12. Vlad Muscan, 8. Vlad Lung, 16. Mihai Cherecheș, 11. Gigi Gorga, 6. Gabriel Țiriac, 3. Răzvan Nicorici, 14. Cristian Păcurar. Antrenor principal: Marius Pașca, Antrenor secund: Cristian Oros.

Brigada de arbitri: Răzvan Dragoi (central). Asistenți: Călin Cimponeriu și Andrada Aloman (toți din Timișoara)
Observatori: Ioan Hotico (Baia Mare) și Ioan Zare (Oradea)
Stadion: Olimpia, spectatori aprox. 2000

Mai multe FOTO

25 Mar. 2012, 16:12 Stiri
Pe aceeași temă