Neaga a compromis șansele la promovare ale Sebișului și și-a dat demisia. „Nu a mai putut suporta umilința la care l-au supus elevii săi și a ales calea onoarei”

Marius ANGHEL 03 Apr. 2016, 15:54 Stiri
Neaga a compromis șansele la promovare ale Sebișului și și-a dat demisia.**

După ce la începutul sezonului promitea promovarea în Seria a 3-a a Ligii 3 cu SCM Pitești, însă era îndepărtat repede din cauza rezultatelor dezamăgitoare, Adrian Neaga venea cu aceeași poezie la Sebiș, în Seria a 4-a, unde, la fel, le dădea speranțe fanilor că în acest campionat vor vedea un fotbal frumos și vor avea ocazia să își vadă echipa în Liga 2. Șase meciuri a bifat însă fostul stelist pe banca echipei arădene, înfrângerea de vineri de pe teren propriu, 2-3 cu CNS Cetate Deva, făcându-l să-și prezinte demisia.

Cum de promovare nu mai poate fi vorba la Național Sebiș, după ce distanța față de liderul Metalurgistul Cugir s-a mărit acum la 13 puncte, conducătorii clubului arădean au anunțat despărțirea de Neaga și l-au numit din nou antrenor principal pe Călin Cojocaru, managerul clubului.

„CS Național Sebiș anunță că antrenorul Adrian Neaga și-a dat demisia în urma rezultatelor slabe înregistrate de echipă în acest debut de retur de campionat, locul său fiind preluat până în vară de Călin Cojocaru. Fostul mare fotbalist nu a mai putut suporta umilința la care l-au supus elevii săi prin pierderea celui de-al doilea meci acasă și a ales calea onoarei. Conducerea clubului îi mulțumește pentru ceea ce a făcut la echipă în scurta sa ședere, jucătorii au avut ce învăța de la un mare caracter și om de fotbal și îi dorește succes în continuarea carierei de antrenor. Suntem convinși că după o glorioasă carieră de fotbalist, pe Rică îl așteaptă o frumoasă carieră de antrenor, construită cu răbdare, seriozitate, perseverență și profesionalism”, e comunicatul prin care se anunță schimbările de la Național Sebiș.

Rezultatele echipei Național Sebiș cu Adrian Neaga antrenor:

Etapa 15: Pandurii II Târgu Jiu – Național Sebiș     2-0
Etapa 16: FC Hunedoara – Național Sebiș     1-1
Etapa 17: Național Sebiș – Minerul Motru     2-0
Etapa 18: Național Sebiș – Performanța Ighiu     2-3
Etapa 19: CS Ineu – Național Sebiș     0-0
Etapa 20: Național Sebiș – CNS Cetate Deva     2-3

În campionat, Național Sebiș se află pe locul 4 în Seria a IV-a a Ligii 3, cu 31 de puncte, cu 13 mai puține față de noul lider Metalurgistul Cugir.

Marius ANGHEL 03 Apr. 2016, 15:54 Stiri
Pe aceeași temă