N-a mai ținut cont de nimic și a atacat! Pancu a izbucnit după prima victorie a Rapidului în 2019: „‘Șobolanii’ au ieșit ușor-ușor din cotloanele lor, de la întuneric. Simt o trădare”

Marius ANGHEL 10 Mar. 2019, 00:37 Stiri
N-a mai ținut cont de nimic și a atacat!** Pancu a izbucnit după prima victorie a Rapidului în 2019:

Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a avut o izbucnire nervoasă la finalul partidei pe care echipa sa a câștigat-o sâmbătă, scor 4-1 cu SC Popești Leordeni. Fostul atacant susține că sunt persoane care îi doresc răul la club, iar reacția sa a fost una acidă.

Rapid a făcut spectacol în Regie, pe finalul partidei cu Popești Leordeni, deși a avut emoții până în minutul 78, când scorul era încă egal. Giuleștenii au apăsat accelerația și au bătut la scor, făcând încă un pas important spre promovarea în Liga 2. Adrian Neacșu a deschis scorul în minutul 3, Ionuț Drăgan a egalat în 34, iar desprinderea alb-vișiniilor a venit în ultimele 12 minute. Atunci au marcat Alin Cârstocea (78), Robinho (89) și Cătălin Hlistei (90+1).

Pancu a avut câteva polițe de plătit la final și și-a atacat contestatarii. „Chiar dacă sunt tânăr în meseria asta, am văzut atât de mult fotbal și atât de multe situații, încât cred că aș putea să vorbesc cu mulți antrenori de la egal la egal despre fotbal. M-a deranjat faptul că „șobolanii” au ieșit ușor-ușor din cotloanele lor, de la întuneric. Șobolanii, dacă nu au fost alături de mine sau de Rapid, când lucrurile mergeau bine sau foarte bine, nu trebuiau să aștepte o înfrângere și după aia un joc nereușit până în minutul 60. Pentru că nu sunteți împotriva lui Pancu.

Pancu azi e, mâine nu mai e la Rapid. Să știți că Pancu absolut tot ce face, face dezintersat, dintr-o pasiune nebună pentru clubul ăsta și dacă mai face greșeli, le face neintenționat. M-au deranjat multe lucruri astăzi, în special din spatele băncii, pentru că erau lucruri legate de intimitatea mea și simt o trădare. Eu pot să plec și mâine. Cu toate că patronul, Victor (n.r. – Victor Angelescu), îmi spune că mă ține zece ani aici. Eu, în stilul ăsta, nu pot să stau zece ani aici. Niciodată nu o să stau zece ani. Care e împotriva lui Pancu e împotriva Rapidului. E lege. O să vină altul, nu e niciun fel de problemă (n.r. – îi tremură glasul)a declarat Pancu, potrivit DigiSport. 

Pancu a continuat pe același ton. „Nu e din stadion. E ce s-a întâmplat în ultima săptămână. Tot respectul! Și galeria ne-a încurajat 95 de minute, cum să nu? Doar că nu e normal după ce pierzi un meci cu atât de mulți jucători noi să se întâmple asemenea reacții. Dacă sunt șobolani, să stea la întuneric. Acum, în momentele frumoase, plăcute, să iasă la lumină și să fie alături de noi. În rest, accept orice critică, dar să fie pertinentă. Nu la persoană fizică, nu la apucături, vicii și capricii. Venim și discutăm totul pe fotbal”, a adăugat antrenorul Rapidului. 

După 17 etape, Rapid e lider în Seria a 2-a a Ligii 3, cu 41 de puncte. Principalele contracandidate la promovare sunt pe podium. CS Afumați e pe 2, cu 38 de puncte, iar Unirea Slobozia pe 3, cu 37 de puncte.

Discursul lui Daniel Pancu la finalul victoriei cu SC Popești Leordeni:

Marius ANGHEL 10 Mar. 2019, 00:37 Stiri
Pe aceeași temă