Mugurel Buga a optat să joace și la 41 de ani. „Mă țin bateriile. Mai pot”. Clubul unde va fi antrenor și jucător

Marius ANGHEL 08 Jun. 2018, 19:03 Special
Mugurel Buga a optat să joace și la 41 de ani.**

Fostul „stegar” și rapidist Mugurel Buga a decis să își continue cariera de jucător, chiar dacă în acest an va împlini 41 de ani. Atacantul va juca și în sezonul viitor la AFC Hărman, în Liga 3.

Golgheterul echipei brașovene, care în sezonul trecut a marcat 12 goluri marcate, a semnat, astăzi, un contract valabil pe un sezon cu gruparea din Hărman. La fel ca în returul sezonului recent încheiat, Buga va ocupa și postul de antrenor secund, însă acum va asculta de Dan Bona. Acesta din urmă este, de la începutul acestei săptămâni, noul antrenor principal, după ce a lăsat-o pe Olimpic Cetate Râșnov.

„Mă țin bateriile și la 40 de ani, iar statistica este de partea mea. Am dat 12 goluri, dar mult mai multe pase de gol. La Hărman am cărat pianul pe teren, dar am reușit să și cânt pe gazon. Fără falsă modestie, mai pot să joc pentru că nivelul Ligii a 3-a este unul slab și nu sunt semne pentru un fotbal mai performant. Chiar dacă la acest nivel întâlnesc și mulți fundași rudimentari, știu să mă feresc. Pentru mine a fost ceva inedit să fiu jucător, dar și antrenor. Împreună cu Rareș și „nea Nelu” am făcut treabă bună. La Hărman nu a fost presiune, am dat credit copiilor și acest lucru s-a văzut. Am îmbinat experiența unor jucători cu elanul tinereții altora, iar jocul prestat de noi a fost apreciat și de adversarii pe care i-am întâlnit. Chiar și Răzvan Burleanu a spus că Hărmanul a avut cea mai bună echipă din serie. Dacă am fi mai avut 3-4 jucători de valoare, cred că puteam face și mai mult, spunea zilele trecute Mugurel Buga pentru Monitorul Expres.

În cariera sa de jucător, Mugurel Buga a evoluat pentru FC Brașov, Rapid, Skoda Xanthi și AFC Hărman.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 08 Jun. 2018, 19:03 Special
Pe aceeași temă