Mitrea a făcut tușa la UTA, dar rămâne optimist: „Cred într-o nouă promovare cu mine în poartă”

Mihai Andries 18 Dec. 2014, 16:15 Stiri
Mitrea a făcut tușa la UTA, dar rămâne optimist:**

Titular incontestabil în returul stagiunii trecute în Liga a 4-a și goal-keeperul „alb-roșiilor” la barajul câștigat la Lugoj în fața Hațegului, Alex Mitrea a trăit și reversul medaliei. Fotbalistul transferat de la CS Ineu a stat în umbra lui Roberto Bodea toată toamna, nemulțumirea sa fiind vizibilă în special spre finalul turului.

Pe de altă parte, portarul de 21 de ani recunoaște că a avut un start de sezon modest și că era, oarecum normal, să piardă echipa. „Am trecut prin momente ceva mai dificile în vară și la începutul toamnei, am avut și o accidentare la spate, iar Robi merita să joace. Apoi, mi-am revenit, eram pregătit să reintru, însă postul de portar este unul greu, îl ocupi în funcție  de mai mulți factori. Am acceptat alegerile făcute de antrenori, cu mențiunea că aș fi dorit mult să joc măcar împotriva Ineului. Mi-aș fi înfruntat foștii colegi, fostul antrenor, aș fi dat totul din mine, ca la fiecare partidă, de altfel”, spune „textilistul”, care nu vede motive de despărțire de echipa fanion a Aradului.

„Dintotdeauna mi-am dorit să ajung la o echipă de tradiția UTA-ei, iar acum că sunt aici vreau să rămân cât mai mult timp posibil. Sigur, dacă nu voi mai fi dorit, va trebui să mă reorientez, dar deocamdată eu știu că se contează pe mine și pe mai departe”, a adăugat Mitrea. Tânărul goal-keeper spune că de abia așteaptă să reînceapă lupta cu colegul său pentru titularizarea în „alb-roșu”. „Concurența cu Robi Bodea e benefică pentru amândoi, cine e mai în formă va apăra la primăvară. Sper doar să fiu sănătos pentru a mă putea pregăti la capacitate maximă și restul va veni de la sine”, mai spune Alex Mitrea.

În fine, acesta speră să se repete scenariul din vară, când „Bătrâna Doamnă” a sărbătorit o promovare: „Cred cu adevărat într-un nou scenariu de acest fel, iar cu cât acesta se va repeta și cu mine în poartă cu atât mai bine”.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 18 Dec. 2014, 16:15 Stiri
Pe aceeași temă