Metaloglobus a fost primită în Liga 3

23 Aug. 2011, 15:44 Stiri
Metaloglobus** a fost primită în Liga 3

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a stabilit astăzi, 23 august, în cadrul unei ședințe la Casa Fotbalului primirea unei noi echipe în Liga a III-a. Pe lângă această hotărâre, forumul a aprobat cererea de disputare a jocurilor de pe teren propriu a altor două echipe din același eșalon.

După retragerea a două echipe din Seria a IV-a chiar înaintea startului noului campionat, Gaz Metan II Mediaș și Triumf Bârca, FRF a decis, astăzi, să aprobe cererea campioanei Bucureștiului, CS Metaloglobus, de a evolua în Liga a III-a.

Învingători în fața Concordiei II Chiajna în finala județeană, bucureștenii își luaseră gândul de la Liga 3 după ce au pierdut barajul cu Rapid Clejani, însă retragerea din campionat a celor două echipe le-au reaprins speranțele. Cu condiția de a achita, la cerere, cazarea pentru o noapte a echipei adverse, numai celei care efectuează o deplasare mai lungă de 250 km, Metaloglobus a fost primită în Seria a IV-a a Ligii a III-a.

Rămâne acum ca FRF să specifice în locul cărei echipe va evolua CS Metaloglobus București în Seria a IV-a și pe al cărui program va evolua în noul sezon. Totodată, Federația mai are de lămurit și ce se va întâmpla în primul meci al campionatului, pe care bucureștenii l-au ratat.

Tomșani la Mizil, Ghecon la Calafat

Pe lângă această decizie, FRF a mai aprobat cererile cluburilor Prahova Tomșani (Seria 3) și Ghecon Lăpușata (Seria 4) de a disputa jocurile de pe teren propriu, din cadrul campionatului Ligii a III-a, la Mizil și, respective, la Calafat.

Articol scris de Marius ANGHEL

23 Aug. 2011, 15:44 Stiri
Pe aceeași temă