Mehedințenii, programați pe ultima sută de metri: „E bine că s-a găsit înțelegere și că putem încheia turul”

Mihai Andries, Mircea OGLINDOIU 31 Oct. 2014, 05:10 Stiri
Mehedințenii, programați pe ultima sută de metri:**

Pusă sub semnul întrebării, partida Minerul Mehedinți – CS Ineu a fost în cele din urmă programată și se va disputa astăzi, cu începere de la ora 15, pe „Municipalul” severinean. Clubul cu sediul la Valea Copcii nu plătise nici până miercuri baremul de arbitraj de la precedentul joc de pe propriul teren, cu Minerul Motru (2-1), și  FRF nu delegase inițial brigadă pentru meciul de la malul Dunării.

Totul s-a rezolvat ieri, când nou-promovata a primit bani de la Consiliul Județean Mehedinți și astfel a putut vira suma-restantă de 3.000 de lei, iar Comisia de Competiții a stabilit ca partida să fie arbitrată de timișorenii Răzvan Drăgoi – Alexandru Filip și Alin Botaș, în timp ce observatori au fost desemnați Florin Duinea (Craiova) și Romeo Malac (Timișoara).

„Am făcut dovada plății către FRF și meciul se va juca. E bine că s-a găsit înțelegere din partea Consiliului Județean Mehedinți și că putem încheia măcar turul. Mai avem 3 meciuri de disputat în această toamnă,  dintre care două acasă, și sper adunăm ceva puncte. Trebuie să învingem în primul rând Ineul”, a spus directorul sportiv Gheorghe Doinea.

Au efectuat un singur antrenament

Echipa sa nu poate conta astăzi pe mijlocașul Radu Lupu, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în timp ce Mario Porcescu susține că e tot accidentat, iar Florin Drăcea refuză în continuare să se prezinte la antrenamente, din cauza restanțelor salariale. Va reveni, în schimb, Laurențiu Prundeanu, care și-a ispășit la Turceni etapa de suspendare, în urma eliminării de la partida cu Motru. Din cauza incertitudinilor, jucătorii olteni nu au efectuat decât un antrenament în această săptămână, dar speră să învingă astăzi ultima clasată a seriei a IV-a. 

„Nu ne-am antrenat decât miercuri, fiindcă la începutul săptămânii conducerea ne anunțase că meciul s-ar putea să nu se dispute, iar ședința de pregătire de astăzi (n.r. – ieri) a fost amânată, deoarece nu am avut acces la vestiare. Pentru noi, jucătorii, situația e în continuare dificilă, fiindcă jucăm tot fără bani. Bine că s-au găsit măcar soluții pentru plata baremurilor. Am mai rămas puțini jucători în lot, vreo 14, dar vom încerca să ne mobilizăm și să învingem Ineul”, a spus căpitanul Bogdan Merluță.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Mihai Andries, Mircea OGLINDOIU 31 Oct. 2014, 05:10 Stiri
Pe aceeași temă