La Bucovina Rădăuți s-a sistat activitatea, iar echipa e în pragul desființării. „Nu mai are rost să ne chinuim”

Marius ANGHEL 09 Feb. 2016, 13:17 Stiri
La Bucovina Rădăuți s-a sistat activitatea, iar echipa e în pragul desființării.**

După ce echipa reluase pregătirile la mijlocul săptămânii trecute și păreau că există premise pentru continuarea activității în eșalonul al treilea al fotbalului românesc, situația de la Bucovina Rădăuți a luat o întorsătură bruscă. Iulian Ionesi, omul care era la club nu doar antrenor, cât și conducător sau jucător, a decis să renunțe la a se mai implica în activitățile de la echipă.

Din acest motiv, antrenamentul program ieri nici nu a mai avut loc, jucătorii fiind anunțați că activitatea de la club a fost sistată. „Am ajuns la concluzia că nu mai are rost să ne chinuim, pentru că suntem la limita răbdării. Am făcut niște calcule și am realizat că nu ne putem descurca doar cu banii de la primărie, în condițiile în care prima tranșă ar sosi abia în aprilie sau mai. Ori noi avem foarte multe cheltuieli în această perioadă și ne-ar fi imposibil să le justificăm în baza proiectului respectiv. În acest moment, situația este destul ambiguă, așteptăm să vedem ce va fi în următoarele zile, dar sunt slabe speranțe să se mai schimbe ceva, ținând cont că nici mediul privat nu a reacționat așa cum ne așteptam la problemele noastre. Totuși, în eventualitatea în care se va găsi cineva doritor să se implice în problemele administrative de la club, eu aș fi fericit să rămân în cadrul echipei, însă doar ca jucător. Îmi pare tare rău și de situația în care au ajuns băieții, care trebuie să-și caute alte echipe în cazul în care se vor trage obloanele la Rădăuți”, a declarat Iulian Ionesi.

Bucovina a încheiat turul pe poziția a 9-a în ierarhia Seriei I a Ligii 3, fără să aibă în acest moment vreo emoție în privința retrogradării.

Alături de Bucovina Pojorâta, alte echipe precum Cetatea Târgu Neamț, Inter Dorohoi, Gloria Popești Leordeni, Inter Olt Slatina sau Luceafărul Bălan au probleme în a relua campionatul sau chiar s-au desființat în această iarnă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 09 Feb. 2016, 13:17 Stiri
Pe aceeași temă