Înapoi în Liga 3, după nouă ani. Flacăra Moreni a jumulit-o pe Crevedia și a promovat. Bucurie imensă pentru morenari | VIDEO

Marius ANGHEL 27 Jun. 2016, 16:10 Stiri

Într-o atmosferă de zile mari, cu aproape 3.000 de oameni în tribune, Flacăra Moreni a câștigat fără emoții manșa retur a barajului promovării cu Voința Crevedia, 3-0, și a revenit în Liga a III-a după o pauză de nouă ani. Cârnaru (23), Timofte (25 – penalty) și Negrea (81) au punctat pentru victoria campioanei Ligii a IV-a Dâmbovița.

Flacăra a dominat cvasitotal confruntarea cu Voința și a ratat alte șase-șapte bune oportunități de a marca. De partea cealaltă, Crevedia s-a apropiat prima dată periculos de buturile lui Panaite în minutul 80, șutul lui Florea fiind respins în corner de goalkeeper-ul gazdelor.

Fluierul final al dâmbovițeanului-bucureștean Botescu a adus fiesta în tabăra galben-albaștrilor. Iliescu &co. au cântat minute bune cu fanii din tribune, iar sărbătoarea s-a mutat apoi la vestiare. Crevedia? O umbră, o fantomă, o deziluzie. Ca și concluzie, tot respectul pentru Gabi Paraschiv, care a avut și răbdare, și încredere în trupa sa, și multe felicitări pentru fotbaliștii de la Flacăra și pentru publicul morenar. Liga a III-a a câștigat un oraș de tradiție, Moreniul pâlpâie din nou pe harta fotbalului mare din România.

Flacăra: Panaite – Acasandrei, Timofte, Pîrvu, Palamariu – L. Plăcintă, M. Plăcintă (G. Preda 90) – Drăgan (Huțușoru 85), Guță (Negrea 71), Cîrnaru (V. Preda 80) – Iliescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Voința: Tănase – Alecu (Ioniță 28), Oprea, Lețu, Filip – Bărcănescu, Dobre (Ionică 46) – Nedelea, Florea, Snagoveanu (Neagu 63) – Truță (Păun 71). Antrenor: George Gavrilescu.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto și video: DBSport

Marius ANGHEL 27 Jun. 2016, 16:10 Stiri
Pe aceeași temă