IMAGINEA ZILEI | Ce ospăț! Frații Costea au sărbătorit cu miel și praz alături de o echipă din Liga 3 menținerea în acest eșalon

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Jun. 2017, 14:15 Stiri
IMAGINEA ZILEI | Ce ospăț!** Frații Costea au sărbătorit cu miel și praz alături de o echipă din Liga 3 menținerea în acest eșalon

ACS Șirineasa, singura echipă de fotbal din județul Vâlcea care a încheiat campionatul în sezonul trecut al primelor trei ligi, a organizat vineri, la stadionul Comunal din localitate, un banchet de final de Liga 3. Pe lângă jucătorii care au terminat sezonul sub conducerea antrenorului Gabi Mangalagiu, invitați au mai fost frații Florin și Mihai Costea, dar și fundașul de la Chindia Târgoviște, Denis Dumitrașcu.

Primarul din Șirineasa, Ion Streinu, a fost prezent la eveniment și a dat asigurări jucătorilor că echipa va continua la același nivel, dar că face eforturi pentru a plăti din salariile restante. În acest moment, clubul are circa cinci luni restante față de jucători!

După ce a cheltuit doar 1,5 miliarde de lei vechi în sezonul trecut de Liga a 3-a, ACS Șirineasa pare să aibă șanse destul mici să continue tot la acest nivel, deși a evitat retrogradarea teoretic, fiindcă s-au retras mai multe echipe. Practic au încheiat sezonul pe loc retrogradabil.

Cum Primăria locală nu are fonduri să susțină echipa la acest nivel, singura șansă reală ca Șirineasa să continue la Liga a 3-a pare să fie preluarea clubului de către un investitor privat.

Cât îi privește de frații Costea, Florin (32 de ani) e liber de contract după ce ultima dată a evoluat anul trecut la CSM Râmnicu Vâlcea, club desființat în iarnă, și își cauză o echipă în afara țării, în timp ce Mihai (29 de ani) a jucat în Emiratele Arabe Unite, la Al Ittihad Kalba.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Jun. 2017, 14:15 Stiri
Pe aceeași temă