House înainte de meci, manele la final: modul în care sărbătoresc jucătorii liderului surpriză din Seria 4. Antrenorul DJ: „E o chestie motivațională. Eu pun muzica înainte și după îi las pe ei”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2018, 14:22 Stiri

Liderul Seriei a 4-a din Liga a 3-a, Șoimii Lipova, a obținut, vineri, trei puncte importante pe terenul unei pretendente la promovare, Unirea Alba Iulia. Arădenii au fost mai buni, dar victoria a venit cu doar câteva minute înainte de fluierul final.

Unicul gol al meciului desfășurat la Alba Iulia a fost reușit de juniorul Raul Stoin în minutul 87, cu un șut la colțul lung, la doar câteva secunde după ce a fost introdus pe teren. „Stoin a făcut diferența, mă bucur că a înscris. Nu știu dacă a jucat 20 de minute în tot acest campionat, dar a avut răbdare și e important că până la urmă a făcut diferența„, a spus la final antrenorul oaspeților, Flavius Sabău.

„A fost o victorie meritată, am avut o bară și alte trei ocazii clare de a marca, în timp ce adversarii nu au avut nicio foarte mare ocazie pe poartă. Doar din iarna putem vorbi despre promovare, acum este prematur. Îmi propun să-i țin pe băieți motivați, să-i antrenez cât se poate de bine și să îmbunătățim cât se poate de mult jocul”, a mai spus antrenorul arădenilor.

Interesant este că în vestiarul echipei Șoimii Lipova a răsunat muzică house înainte jocului, iar la final fotbaliștii liderului au ascultat manele. „Pentru noi e o chestie motivațională, asta am făcut de la începutul campionatului și ne ajută. Eu pun muzica înainte și după îi las pe ei”, a mai declarat Flavius Sabău.

După succesul de la Alba Iulia, Șoimii Lipova își consolidează poziția de lider, adunând 28 de puncte, în timp ce Unirea 1924 Alba Iulia rămâne cu 14 puncte și e abia pe locul 10. Cum a doua clasată ACS Dumbrăvița a remizat la Giarmate, Șoimii s-au distanțat la cinci puncte în fruntea Seriei a 4-a a Ligii 3.

UNIREA ALBA IULIA – ȘOIMII LIPOVA 0-1
Raul Stoin 87′

Ct. Suciu – R. Ivan, Potopea, I. Grozav, Vitinha (Cl. Marcu 65′) – Al. Giurgiu (Goguța 74′) – Davidaș, Selagea (cpt.), Tat, P. Păcurar – Oara (Sil. Mureșan 76′)
Rezerve neutilizate: Sporea – Scrob, Filip, L. Dan
Antrenor: Adrian Bicheși

D. Filip – Savin, Tolmbaye (cpt.), Bruno, V. Filimon, Poiană (Burlă 74′), Dobrean, M. Popa, D. Rusu (Stoin 86′) – Sulea (S. Popa 79′), Trabalka
Rezerve neutilizate: Jianu – Bercu, Buta, Vasinc
Antrenor Flavius Sabău

Stadion: Cetate (Alba Iulia – Alba); Arbitru: Claudiu Ștef (Târgu Mureș); Asistenți: Vlăduț Gașpar (Târgu Mureș) și Robert Meres (Cluj-Napoca).

Rezultate etapa 11, Seria 4:

2 noiembrie, ora 14:00
CSM Lugoj – Gloria Lunca Teuz Cermei    0-4
Alexandru Capătă (13, 70), Michel Vlad (26), Darius Dolga (36)
Millenium Giarmata – ACS Dumbrăvița    1-1
Marius Călin (41) / Laurențiu Telescu (52)
Unirea Alba Iulia – Șoimii Lipova    0-1
Raul Stoin (87)
Metalurgistul Cugir – CS Ocna Mureș    2-0
Radu Necșulescu (30), Laurențiu Tudor (55)

3 noiembrie, ora 14:00
Crișul Chișineu Criș – CNS Cetate Deva   2-1
Sebastian Budur (42, 75) / Andrei Voineag (50)
CS Hunedoara – Industria Galda   0-1
Alexandru Cioară (42)
CSM Școlar Reșita – Național Sebiș   0-0
FC Avrig – CSC Ghiroda și Giarmata Vii   1-0

Adrian Cârstean (30 – pen.)

Vezi CLASAMENTUL Seriei a IV-a


Articol și foto de Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 04 Nov. 2018, 14:22 Stiri
Pe aceeași temă