Hoții au dat iama la stadionul Jiul! Au spart lojele și au furat din depozit echipamente ale sportivilor

Marius ANGHEL 23 Apr. 2018, 16:13 Special

Dacă în cursul unei nopți a săptămânii trecute stadionul „Ilie Oană” din Ploiești a fost vandalizat, duminică, și arena Jiul din Petroșani a fost gazda hoților. Infractorii au dat iama la baza sportică a echipei lider a Seriei a 4-a a Ligii 3, ACS Șirineasa, și și-au însușit lucruri ale sportivilor.

Trei uși de la loja stadionul Jiul din Petroșani au fost sparte de către autori necunoscuți în cursul zilei de duminică. Din fericire, încăperile la care au fost forțate ușile prinse în doar câteva șuruburi și un lacăt nu aveau lucruri de valoare în interior.

„Dacă ar fi încercat la alte uși, atunci ar fi fost o problemă, pentru că în restul încăperilor se afla aparatura necesară la meciurile echipei de fotbal”, a spus administratorul bazei, Sorin Ghițan.

Și totuși, hoții nu au plecat cu mâna goală din incinta stadionului. Au spart magazia unde își depozitează sportivii de la tenis de câmp echipamentele de joc. Astfel, au fost furate rachete și mingi de tenis, prejudiciul fiind undeva în jurul sumei de 2.000 de lei.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 23 Apr. 2018, 16:13 Special
Pe aceeași temă