Haidău, autorul golului victoriei Muscelului, a plâns înainte de meci atunci când a aflat că va fi rezervă

Marius ANGHEL 31 Aug. 2015, 00:27 Stiri
Haidău, autorul golului victoriei Muscelului,** a plâns înainte de meci atunci când a aflat că va fi rezervă

La finalul meciului de sâmbătă după-amiază , dintre Muscelul și Urban Titu, scor 2-1, Ovidiu Tică, antrenorul echipei gazdă, a dezvăluit jurnaliștilor un moment inedit din vestiar!

În momentul în care s-a anunțat primul „11” și a aflat că va fi doar rezervă, lui Alecsandru Haidău i-au dat lacrimile! Plângea pentru că nu este titular! Într-o discuție particulară cu jucătorul, antrenorul i-a spus: „N-are nimic! Lasă, o să intri pe parcurs și o să dai gol”.

Haidău, transferat în această vară de la Forex Brașov, a fost aruncat în luptă în minutul 78, în locul altui junior, Dorin Mahu. A avut o mare ocazie de a înscrie în minutul 84, când a șutat puțin pe lângă poartă, iar în minutele de prelungire nu a mai ratat ținta, marcând pentru 2-1 și aducând, astfel, cele trei puncte echipei Muscelul Câmpulung.

Acum rămâne de văzut dacă prin această reușită și-a asigurat locul de titular pentru jocul următor, cel din deplasarea de la Atletic Bradu…

Celelalte două goluri din meciul de sâmbătă au fost marcate de Ovidiu Stan (39), pentru musceleni, și Ghenu (75), pentru dâmbovițeni.

Articol scris de Bogdan BURHAN (Sport în Muscel)

Marius ANGHEL 31 Aug. 2015, 00:27 Stiri
Pe aceeași temă