Gnohere, înjurat ca la ușa cortului de primarul din Modelu! „Bizonul” a fost integralist la Dinamo II, dar nu a înscris

Marius ANGHEL 18 Sep. 2016, 15:58 Stiri

Înainte Modelu a terminat, vineri, în etapa a 3-a a Ligii 3, la egalitate partida de pe teren propriu cu Dinamo II, scor 2-2, echipă la care a jucat „exilatul”  Harlem Gnohere (28 ani). Trupa călărășeană a lui Valentin Petrescu a avut jocul în mână, conducând la un moment dat cu 2-0, până în minutul 35. În timpul partidei, „bizonul”, trimis să joace la formația secundă a lui Dinamo pentru că a refuzat să-și prelungească contractul cu echipa mare, a fost înjurat „ca la țară” chiar de primarul comunei Modelu, Gheorghe Dobre.

Fostul candidat la Europarlamentare l-a făcut pe atacantul dinamovist un „golan și un nesimțit”. „Băi golanule, băi nesimțitule, băăă, fir-ar… să fie”, a strigat Gheorghe Dobre, nemulțumit și de maniera de arbitraj. „11 metri nu-mi dai, fault nu-mi dai, dai șase cartonase lu” Modelu și lu” Dinamo niciun cartonaș”, le-a reproșat primarul din Modelu arbitrilor.

Dacă pentru Înainte Modelu au înscris Ionuț Vasile (8) și Ricardo Mihalache (21), pentru Dinamo II au reușit egalarea Andrei Nistor (35) și Laurențiu Corbu (90+3). La jocul desfășurat pe stadionul „Vasile Enache” din Modelu atacantul Harlem Gnohere a fost integralist, dar nu a reușit să înscrie. Antrenorul Laurențiu Diniță a folosit următoarea echipă: Eșanu – Corbu, D. Ciobotariu, Vl. Georgescu, Groza – S. Dobre (Drugă 55), A. Tîrcoveanu (Neață 80) – P. Petre, A. Nistor (L. Gheorghe 46), Al. Dulca (I. Gheorghe 63) – Gnohere.

După trei meciuri în Liga a 3-a, echipa Înainte Modelu nu are nicio victorie, doar două egaluri și o înfrângere, aflându-se acum pe locul 12 în clasamentul Seriei a 2-a. În schimb, Dinamo II are trei remize în trei etape și se află pe locul 9.

Articol scris de Cătălin NIȚU (Ediția)

Marius ANGHEL 18 Sep. 2016, 15:58 Stiri
Pe aceeași temă