Gloria a găsit victoria cu Chirnogi

Marius ANGHEL 15 Apr. 2013, 13:57 Stiri

Cu speranța că liderul seriei, Viitorul Axintele, se va împiedica la Metaloglobus, echipa din Crâng a început în forță partida de acasă cu Victoria Chirnogi pentru a rezolva cât mai repede problema învingătoarei. Lucru pe care, dealtfel, Gloria Buzău l-a reușit, câștigând cu scorul de 2-0, rezultat stabilit încă din prima repriză.

Tabela de marcaj a fost ,,dezmorțită” de Bârsănel (14), care a fructificat cu o lovitură de cap din șase metri cornerul executat de Cucu. Peste doar câteva minute buzoienii izbutit să își dubleze avantajul în urma unei faze fixe. Cucu(18) a bătut o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri iar goalkeeperul oaspeților, mascat de mai mulți jucători, nu a putut interveni și astfel mingea a poposit în poartă. Ceva mai târziu, gazdele au fost aproape de golul trei, însă Lungoci (39), aflat în poziție favorabilă, a reluat dfectuos cu capul balonul respins de portar la șutul expediat de Luiceanu.

Până la finalul reprizei nu s-a mai întâmplat nimic deosebit așa jucătorii lui Roșu au plecat la vestiare cu un avantaj mulțumitor. Asta s-a văzut și în partea secundă a meciului, când Gloria a încetinit turația motoarelor probabil și din cauza veștilor care veneau de la Clinceni unde Axintele era în grafic conducând pe tabelă. Formația din Crâng a irosit două ocazii prin M. Gheorghe(73) al cărui șut din zece metri a fost respins de portar și Luiceanu (87) care a tras puțin pe lângă țintă și scorul a rămas nemodificat astfel că buzoienii au obținut o victorie de palmares.  

Gloria Buzău: Sârbu – Cucu, Bârsănel, Vișan, Agache (90 Zamfir), Rențea, Jercălău, Bobe (71 Burlacu), Luiceanu, Chelaru (61 M. Gheorghe), Lungoci
Antrenor: Marian Roșu

Victoria Chirnogi: Porumbel – Chițulescu, Tudor, Bidirean, Mocanu, Ioniță (79 Barbu), Deacu, Chiriță (32 Mincu), Ungureanu, Turcu, Panait
Antrenor: Virgil Nițoi

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 15 Apr. 2013, 13:57 Stiri
Pe aceeași temă