Fostul jucător la PSG aflat pe banca Forestei, demis după ultimul rezultat: „Am ajuns la concluzia că așa e cel mai bine”

Marius ANGHEL 08 Apr. 2019, 17:51 Stiri

Unul dintre cei mai interesanți antrenori care activau la nivelul Ligii 3 de la începutul acestui sezon a fost demis după ultima etapă. Remiza înregistrată sâmbătă, pe teren propriu, de fosta divizionară secundă Foresta Suceava, 1-1 cu KSE Târgu Secuiesc, în care egalarea a venit abia în minutul 89, după golul marcat de Ionuț Artenie, i-a fost fatală tunisianului Selim Benachour (37 de ani).

Evoluția slabă a Forestei în acest retur, în care echipa a înregistrat două victorii și trei egaluri, a nemulțumit conducerea clubului sucevean, care a decis să îi propună rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu Benachour, lucru care s-a și întâmplat.

Fostul jucător al echipei PSG, pentru care a adunat 28 de meciuri oficiale, sau Malaga, Maritimo, APOEL Nicosia sau Rubin Kazan, fusese numit antrenor la Foresta la începutul sezonului, iar în cele 19 meciuri de Liga 3 în care a stat pe bancă a înregistrat opt victorii, șase egaluri și cinci înfrângeri.

„După remiza de pe Areni, cu echipa KSE Târgu Secuiesc, am avut o discuție cu antrenorul Selim Benachour, și, de comun acord, am ajuns la concluzia că cel mai bine este să reziliem pe cale amiabilă contractul dintre cele două părți. Îi mulțumim lui Selim pentru toată munca depusă la Foresta și îi dorim mult succes în ceea ce își propune pe viitor. Până la numirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de directorul sportiv Florin Cristescu”, a declarat, citat de Monitorul de Suceava, președintele Forestei, Andrei Ciutac.

După 21 de etape, Foresta se află pe locul 7 în Seria 1, cu 30 de puncte, la 26 de puncte în spatele liderului SCM Gloria Buzău, echipa care are șanse mari să promoveze în Liga 2, acolo unde țintea și formația suceveană să se întoarcă.

Foto: Foresta Suceava

Marius ANGHEL 08 Apr. 2019, 17:51 Stiri
Pe aceeași temă