Florin Bratu și-a făcut „botezul” oficial în antrenorat cu o victorie

Adrian Soare, Marius ANGHEL 15 Aug. 2014, 16:07 Stiri
Florin Bratu** și-a făcut

Îmbrăcat cu cămașă și blugi casual, fostul atacant al ,,câinilor roșii”, Florin Bratu și-a făcut botezul oficial ca antrenor al echipei Dinamo II la Buzău. Acolo, formația sa a disputat meciul de cupă cu Viitorul Locomotiva, pe care l-au și câștigat cu 3-1, calificându-se astfel în faza următoare a competiției. Se poate spune că tânărul tehnician și-a început cariera în forță.

După partidă, Bratu a fost felicitat și de omologul său de la prima echipă, Flavius Stoican, cel care, deasemenea, s-a arătat plăcut impresionat de atitudinea și determinarea jucătorilor de la „satelit”.

,,A fost un meci destul de greu, cu o formație arțăgoasă, care în anumite momente ale jocului ne-a pus probleme, dar, până la urmă, eu zic că am meritat victoria. Noi am fost echipa mai valoroasă și mă bucur că ne-am calificat în faza următoare. În ansamblu, sunt mulțumit de jocul prestat de băieți, ținând cont și de condițiile în care s-a jucat la Buzău și mă refer la căldură. Se poate însă și mai mult pentru că avem potențial. Trebuie să mai muncim”, a declarat Florin Bratu.

Referitor la colaborarea cu Flavius Stoican, tehnicianul lui Dinamo II a precizat că există dialog zilnic și totul este constructiv, iar asta contează pentru bunul mers al lucrurilor.

CITEȘTE și:

Florin Bratu a debutat cu dreptul pe banca lui Dinamo II. Satelitul s-a calificat în turul IV al Cupei

Fiul lui Florentin Petre, omul meciului în Cupă. Stoican: „În curând o să-l vedeți în lotul lui Dinamo”

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 15 Aug. 2014, 16:07 Stiri
Pe aceeași temă