EXCLUSIV | Sorin Paraschiv s-a despărțit de echipa pe care o prezida în Liga 3. A lăsat clubul cu șanse la promovare. Motivul plecării și ce-și propune pe viitor

Marius ANGHEL 07 Feb. 2018, 20:26 Stiri
EXCLUSIV | Sorin Paraschiv s-a despărțit de echipa pe care o prezida în Liga 3.** A lăsat clubul cu șanse la promovare. Motivul plecării și ce-și propune pe viitor

Pe lângă antrenorul Marius Baciu, ajuns între timp la Juventus București, în Liga 1, Voința Turnu Măgurele, una dintre surprizele plăcute ale Seriei a 3-a a Ligii 3, s-a despărțit în această iarnă și de președintele Sorin Paraschiv, fost căpitan al Stelei și om de bază în echipa UEFAnstastică.

Paraschiv, care a devenit principalul conducător al nou-promovatei din județul Teleorman la începutul sezonului actual, și-a reziliat astăzi, din motive personale, contractul cu Voința. Fostul mijlocaș lasă gruparea care își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Saelele pe locul 3 în seria în care lider e Petrolul, gruparea ploieșteană fiind și singura care în tur a reușit să o învingă pe Voința.

„M-am despărțit în condiții amiabile de Turnu Măgurele, din motive personale, și acum sper să îmi găsesc o nouă echipă unde să îmi continui cariera de conducător de club. Am făcut o treabă foarte bună acolo. Cu Voința am pierdut un singur meci în turul campionatului, cu Petrolul, asta în condițiile în care echipa a venit din Liga a 4-a. Eram nou-promovați. Cunosc și am o arie foarte mare de jucători și pe viitor am decis să continui în această meserie, de director sportiv, președinte de club”, a spus, pentru Liga2.ro, Sorin Paraschiv.

Voința Turnu Măgurele, fosta Voința Saelele, a înregistrat în turul Seriei a 3-a a Ligii 3, în 12 meciuri, 8 victorii, 3 egaluri, o înfrângere și un golaveraj perfect, 21-7, cu cele 27 de puncte strânse până acum clasându-se pe locul 3, la cinci puncte în spatele liderului Petrolul Ploiești.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 07 Feb. 2018, 20:26 Stiri
Pe aceeași temă