Dorin Goian, declarații incendiare după derby-ul sucevean dintre Bucovina Rădăuți – Foresta. „Au fost presiuni mari, presiuni politice, multe telefoane”

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 01 Dec. 2019, 15:24 Stiri

Foresta Suceava a câștigat la scor, cu 3-0, derby-ul sucevean disputat în deplasare cu Bucovina Rădăuți și se menține la doar patru puncte în spatele liderului Aerostar Bacău, la finalul turului Ligii 3, Seria 1.

La finalul partidei, antrenorul echipei gazdă, fostul internațional Dorin Goian, a lansat câteva acuzații extrem de dure, lăsând să se înțeleagă că i s-a cerut să piardă în fața sucevenilor, grupare la care, când evolua în Liga 2, a fost președinte.

„Au fost presiuni mari și telefoane multe din partea unor persoane, presiuni politice. Să țină minte un singur lucru, că Dorin Goian va juca tot timpul numai și numai pe teren! Dorin Goian nu face jocurile nimănui. Suntem în 2019 și așa cum am jucat și cu Bacău, am jucat și cu Foresta, cu Focșaniul și cu orice echipă. A spus cineva că Goian nu vrea să ajute Foresta, că Goian aduce deservicii fotbalului sucevean. Este vinovat Goian pentru faptul că joacă corect și că încearcă să implementeze o mentalitate corectă acestor copii”, a declarat Dorin Goian pentru TVR Iași.

Meciul desfășurat sâmbătă la Rădăuți a fost câștigat de Foresta cu 3-0, prin golurile marcate de Valentin Hagiu (27, 59) și Alexandru Marin (64). Echipa din Suceava a terminat turul pe locul 2 în Seria 1, la patru puncte în spatele liderului Aerostar Bacău (35 de puncte față de 39), care vineri a trecut cu 3-0 de CSM Bacău.

Bucovina Rădăuți ocupă locul 4, cu 31 de puncte.

Rezultatele ultimei etape a turului Ligii 3 le poți vedea aici

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Cristian PLOSCEAC / CSM Bucovina Rădăuți

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 01 Dec. 2019, 15:24 Stiri
Pe aceeași temă