Din rău în mai rău. FC Hunedoara și-a pierdut antrenorul după eșecul de pe terenul „lanternei roșii”

Marius ANGHEL 20 Apr. 2015, 17:51 Stiri
Din rău în mai rău.** FC Hunedoara și-a pierdut antrenorul după eșecul de pe terenul

FC Hunedoara a mai bifat o înfrângere în acest an, a treia consecutivă, și are șansa să intre în hora retrogradării dacă nu-și revine din impasul pe care îl traversează. Vineri, în etapa a 20-a a Ligii 3, a cedat fără apel pe terenul ultimei clasate, ACSVM Craiova, scor 3-0, și mai are doar cinci puncte avans față de olteni.

Veniți după o săptămână de pauză, hunedorenii au început cu stângul meciul de la Ișalnița. Stoichițoiu a deschis scorul cu un șut plasat pe lângă Raț după doar opt minute, iar Cătălin Crăciun (37) a mai lovit o dată înainte de pauză, reluând în plasă de la doi metri o centrare a lui Lucian Scarlat. Scorul de forfait a fost stabilit la jumătatea reprizei secunde, atunci când Constantin Scarlat (68) a șutat din întoarcere, direct în vinclu.

Înfrângerea umilitoare în fața „lanternei roșii” nu a mai putut fi trecută cu vederea de conducere, care a decis, de comun acord, să-i rezilieze contractul antrenorului Titi Alexoi, în speranța de a produce un șoc la echipă. „Am decis de comun acord ca Titi Alexoi să nu se mai ocupe de pregătirea echipei. Ambele părți realizasem că nu mai putem continua. Noul antrenor va fi Mitică Gălan, fostul secund a lui Alexoi”, a spus, pentru servuspress.ro, președintele Alin Barna.

Pentru FC Hunedoara a jucat la Ișalnița jucătorii: Raț – Ciucurescu, Găceanu (Bloj 46), H. Popa, Trășcan (Roiu 46) – Drăgoescu (Fl. Olariu 72), Șoit, Sandu, Tecsi – Gheară, Făgărășanu (Grigore 46).

Secretarul General al Consiliului Director al FC Hunedoara, Daniel Ghiorghiță, spunea în urmă cu o săptămână și jumătate că la începutul campionatului nu s-a gândit nicio clipă că echipa va cocheta cu pozițiile din coada clasamentului. „La începutul sezonului ne-am propus să formăm la Hunedoara o echipă competitivă formată exclusiv din jucători localnici. Când am spus competitiv m-am gândit la o clasare pe locurile unu – patru, nicidecum că vom rămâne blocați pe locul opt! Totuși suntem Hunedoara și jucăm cu echipe din comune și orășele”, a declarat, pentru zhd.ro, Ghiorghiță, care încă spera ca FC Hunedoara să încheia sezonul pe primele patru locuri. Între timp însă, echipa a mai coborât o poziție în clasament, pe locul 9, cu 19 puncte.

Etapa următoare, vineri, de la ora 17:00, FC Hunedoara joacă acasă cu Pandurii II, ocupanta locului 6 în Seria a IV-a a Ligii 3.

Marius ANGHEL 20 Apr. 2015, 17:51 Stiri
Pe aceeași temă