Daniel Oprița spune condițiile în care ar accepta să preia echipa din Alexandria. „Atunci vreau. Nu sunt exagerat. Dacă nu se vrea, atunci banii nu contează pentru mine”

Marius ANGHEL 20 Nov. 2018, 12:56 Stiri
Daniel Oprița spune condițiile în care ar accepta să preia echipa din Alexandria.**

Liber de contract după ce ultima dată a pregătit-o o scurtă perioadă în Liga 1 pe FC Voluntari, la începutul acestui sezon, Daniel Oprița (37 de ani) a fost ofertat de către conducerea CSM Alexandria să preia echipe din Liga 3. Fostul atacant al Stelei, Dinamo sau Petrolul nu a respins propunerea, însă pune condiții pentru a accepta să lucreze la gruparea din Teleorman. Oprița vrea condiții de performanță și două promovări consecutive, altfel nu e tentat de ofertă.

„Da, am primit un telefon de la Alexandria pentru a prelua echipa. Până în iarnă nu vreau. Ei mi-au propus să vin de acum să antrenez, chiar după plecarea lui Alin Chița. Nu am văzut echipa. Dacă este un proiect serios pentru promovarea, atunci vreau. Dacă nu se vrea, atunci banii nu contează pentru mine. Mă interesează condițiile de performanță și promovarea până în prima ligă. Dacă vor cu adevărat să creeze condiții pentru performanță și accederea în prima ligă, atunci vreau. Altfel, nu. Am auzit că la Alexandria nu sunt condițiile cele mai bune. Vreau să avem cu ce să ne antrenăm pentru a cere performanță de la jucători, altfel e greu. Cer lucruri necesare pentru a face performanță, care nu știu dacă sunt la Alexandria. Nu sunt exagerat. La prima vedere sunt lucruri mărunte, dar este important pentru echipă”, a spus Daniel Oprița pentru Teresport.

În cariera sa de antrenor, fostul atacant a mai pregătit echipele Metalul Reșița, Juventus București (acum Daco Getica) și CSM Școlar Reșița. Pe Juventus a preluat-o din Liga 3 și a dus-o până în Liga 1, acolo de unde a fost îndepărtat destul de repede. Pe Metalul a pregătit-o în Liga 2, iar pe Reșița în Liga 3.

CSM Alexandria este o dezamăgire în acest sezon de Liga 3, după ce în precedentul s-a luptat pentru promovare cu Petrolul și Turnu Măgurele până aproape de final. Echipa din Teleorman a pierdut în ultima etapă, cu 0-2, meciul de la ACSO Filiași și se scufundă în clasamentul Seriei a 3-a, acolo unde pe primul loc se află rivala din județ Turris Oltul. Conducătorii clubului vor să redreseze situația prin aducerea unui antrenor cu nume pentru retur. În ultimele trei meciuri, interimatul a fost asigurat de Sorin Albeanu, ca „principal”, și Cristi Pîrjolea, ca „secund”, după ce în primele zece etape antrenor a fost Alin Chița. În ultimele două etape rămase de disputat din turul campionatului, cu U Craiova II și Sporting Roșiori, Albeanu și Pîrjolea vor continua să asigure interimatul, însă începând cu returul conducerea vrea să numească un nou antrenor.

Cu 17 puncte acumulate în primele 13 etape, Alexandria se află abia pe locul 10, la cinci puncte peste ultima clasată pe pozițiile retrogradabile, Sporting Roșiori.

Marius ANGHEL 20 Nov. 2018, 12:56 Stiri
Pe aceeași temă