Daniel Oprița, ofertat să preia o echipă din Liga 3, dezamăgire în acest sezon

Marius ANGHEL 17 Nov. 2018, 14:06 Stiri
Daniel Oprița,** ofertat să preia o echipă din Liga 3, dezamăgire în acest sezon

CSM Alexandria este o dezamăgire în acest sezon de Liga 3, după ce în precedentul s-a luptat pentru promovare cu Petrolul și Turnu Măgurele până aproape de final. Echipa din Teleorman a pierdut ieri, cu 0-2, meciul de la ACSO Filiași și se scufundă în clasamentul Seriei a 3-a, acolo unde pe primul loc se află rivala din județ Turris Oltul. Conducătorii clubului vor să redreseze situația prin aducerea unui antrenor cu nume pentru retur.

În ultimele trei meciuri, interimatul a fost asigurat de Sorin Albeanu, ca „principal”, și Cristi Pîrjolea, ca „secund”, după ce în primele zece etape antrenor a fost Alin Chița. S-a câștigat meciurile cu Astra II (2-1) și Unirea Bascov (4-0), dar s-a cedat cu Filiași, o echipă cu care se afla la egalitate de puncte. Cu 17 puncte acumulate în primele 13 etape, Alexandria se află abia pe locul 10, la cinci puncte peste ultima clasată pe pozițiile retrogradabile, Sporting Roșiori.

În ultimele două etape rămase de disputat din turul campionatului, cu U Craiova II și Sporting Roșiori, Albeanu și Pîrjolea vor continua să asigure interimatul, însă începând cu returul conducerea vrea să numească un nou antrenor. Potrivit Teresport, șefii Alexandriei negociază cu Daniel Oprița (37 de ani) preluarea băncii tehnice.

Pretențiile fostul stelist și dinamovist sunt cunoscute de oamenii din fotbal, Oprița dorind să conducă echipe care au proiecte serioase și tind către a face performanță. Petrolul și Sportul Snagov, aceasta din urmă în cazul în care l-a fi cedat pe Laszlo Balint la „U” Cluj, l-au trecut pe lista lor pe fostul atacant.

Daniel Oprița este liber de contract după ce ultima dată a pregătit-o o scurtă perioadă în Liga 1 pe FC Voluntari. În cariera sa de antrenor, fostul atacant a mai pregătit echipele Metalul Reșița, Juventus București (acum Daco Getica) și CSM Școlar Reșița.

Marius ANGHEL 17 Nov. 2018, 14:06 Stiri
Pe aceeași temă