Dan Oprescu și-a dat demisia de la Sporting Turnu Măgurele. Adrian Iencsi și Renzo Rossi i-au luat locul

Marius ANGHEL 06 Apr. 2016, 11:39 Stiri
Dan Oprescu și-a dat demisia de la Sporting Turnu Măgurele.** Adrian Iencsi și Renzo Rossi i-au luat locul

Înfrângerea în fața rivalei județene Sporting Roșiori, parcursul destul de slab din această primăvară și îndepărtarea la șase puncte de primele trei clasate ale Seriei a III-a a Ligii 3 a dus la schimbarea staff-ului tehnic al echipei Sporting Turnu Măgurele. Dan Oprescu și-a prezentat marți demisia de la gruparea din Teleorman după ce a avut o întâlnire cu președintele Valter Rafinni. Imediat s-a găsit și un înlocuitor pentru el, conducerea Sportingului ajungând la un acord cu Adrian Iencsi, însă și cu Renzo Rossi, care va fi numit director tehnic

După ce în această pauză de iarnă lăsa desființata Inter Olt Slatina și îi lua locul lui Valentin Bădoi, iată că aventura lui Dan Oprescu la Turnu Măgurele se termină extrem de repede, după doar cinci etape. Cu două victorii, un egal, două eșecuri, Oprescu lasă Sportingul pe locul 5 în Seria a III-a, cu 29 de puncte, cu șase mai puțin față de SCM Pitești, CN Dinicu Golescu Câmpulung și CS Afumați.

„Sunt convins că jucătorii își vor arăta valoarea pe care o au până la finalul campionatului”

„Azi s-a reziliat, pe cale amiabilă, contractul meu cu Sporting Turnu Măgurele. Vă rog să înțelegeți că nu pot să dau mai multe amănunte despre acest lucru, dar pot spune că nu mai pleacă nimeni altcineva de la echipă. Ba chiar sunt convins că jucătorii își vor arăta valoarea pe care o au până la finalul campionatului. Sunt sigur că altfel ar fi stat lucrurile dacă s-ar fi început campionatul cu această echipă și n-ar fi existat presiunea acelor rezultate capitale la fiecare meci. Eu am spus, credeam că se poate realiza promovarea în acest sezon, chiar dacă am ajuns în iarnă, altfel nici nu veneam la Turnu Măgurele!”, a spus Oprescu pentru ziarulteleormanul.ro.

Oficialii de la Sporting Turnu s-au orientat rapid după demisia lui Oprescu și s-au înțeles cu Adrian Iencsi, ultima dată antrenor la FC Hunedoara. Mai mult, potrivit teresport.ro, Iencsi va fi ajutat la noua sa echipă și de Renzo Rossi, care a fost numit director tehnic. Cei doi au condus marți seară primul antrenament al noii lor echipe.

Iencsi și Rossi vor debuta sâmbătă, pe teren propriu, pe banca echipei Sporting Turnu Măgurele, cu CS Ștefănești (locul 9).

Rezultatele obținute de Dan Oprescu la Sporting Turnu Măgurele:

Etapa 14: SCM Pitești – Sporting Turnu Măgurele     2-0
Etapa 15: Sporting Turnu Măgurele – Concordia Chiajna II     2-1
Etapa 16: Urban Titu – Sporting Turnu Măgurele     1-2
Etapa 17: Sporting Turnu Măgurele – Atletic Bradu     1-1
Etapa 18: Sporting Roșiori – Sporting Turnu Măgurele     1-0

Marius ANGHEL 06 Apr. 2016, 11:39 Stiri
Pe aceeași temă