Contracandidata la promovare a Craiovei lui Mititelu s-a despărțit de încă unul dintre jucătorii importanți din lot. Ce a dus la răceala față de echipa lui Erik Lincar

Marius ANGHEL 06 Dec. 2018, 11:57 Stiri

Turris Oltul Turnu Măgurele a încheiat turul de campionat al Ligii 3 pe primul loc în Seria a 3-a, peste Craiova lui Mititelu sau SR Brașov, confirmând că este una dintre cele mai puternice echipe din acest sezon și e favorită la promovare. Totuși, formația pregătită de Erik Lincar s-a despărțit săptămâna trecută de atacantul Marian Constantinescu (37 de ani), cel care a tras efectiv după el echipa teleormăneană în prima parte a sezonului, și, mai nou, pierde încă un jucător important.

Titular la Turris în mandatele lui Mugur Cornățeanu, Marius Baciu sau Erik Lincar, Cornel Suciu (25 de ani) și-a reziliat contractul cu formația de la Turnu Măgurele.

„Începusem să simt că nu mai sunt atât de important și dorit ca înaintea accidentării din meciul cu Rapid, care m-a ținut departe de teren timp de 30 zile și apoi am avut o discuție cu Erik (n.r. – Lincar) și conducerea și am ajuns la o înțelegere de comun acord pentru reziliere. Experiența la Turnu, timp de un an și jumătate, a fost frumoasă și m-am simțit foarte bine. Deocamdată am intrat în vacanță și în următoarea lună voi lua o decizie unde o să evoluez din luna ianuarie, mă bucur că sunt sănătos și apt sută la sută. Le urez multă baftă foștilor colegi!”, a spus, pentru Liga2.ro, mijlocașul Cornel Suciu.

În cariera sa de până acum, Suciu a evoluat pentru Universitatea Craiova, Viitorul Constanța, FC Voluntari, Șoimii Pâncota, Național Sebiș și Turris Oltul Turnu Măgurele.

Marius ANGHEL 06 Dec. 2018, 11:57 Stiri
Pe aceeași temă