Conducătorul unui club din Liga 3 își dă în fapt jucătorii după ce au pierdut cu 8-0. „Am văzut cum nu și-au apărat corect șansele. Îi dăm pe mâna poliției”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2017, 11:43 Stiri
Conducătorul unui club din Liga 3 își dă în fapt jucătorii după ce au pierdut cu 8-0.**

Trei rezultate de 8-0 s-au înregistrat în etapa de Liga 3 desfășurată în weekend, cea cu numărul 5, în meciuri desfășurate la Focșani, București și Chiajna. La acesta din urmă adversare au fost Concordia II și Urban Titu, două echipe din Seria a 3-a. Umilința suferită în fața ilfovenilor i-a dus la capătul răbdărilor pe oficialii grupării din Titu.

Sătui de înfrângeri în campionat, până acum echipa neavând niciun punct acumulat, conducătorii clubului dâmbovițean au programat marți o conferință de presă în care spun că vor vorbi pe larg despre lucrurile necurate care s-au petrecut la echipă în ultima perioadă. Îi suspectează pe jucători că nu și-au apărat corect șansele împotriva Chiajnei II, dar nici în meciurile cu Astra II și Tunari.

„Am văzut cu ochii mei cum jucătorii noștri nu și-au apărat corect șansele la Chiajna. Am fost înștiințați că acest lucru s-a întâmplat și cu Astra II și cu Tunari. Jucătorii și-au bătut joc de noi. Marți o să facem o conferință de presă în care o să spunem lucrurilor pe nume. Este posibil ca unii dintre jucători să ajungă chiar pe mâna poliției după ce au făcut în acest meci”, a spus unul dintre oficialii ACS Urban Titu pentru DBonline, numele său nefiind făcut public.

În primele cinci etape ale Ligii 3, Urban Titu a înregistrat tot atâtea înfrângeri, având un golaveraj dezastruos: 2-18. Cele trei meciuri incriminate de conducătorul echipei au fost pierdute la o diferență mai mare de un gol: 1-3 cu CS Tunari, 0-4 cu Astra II și 0-8 cu Concordia II, aceastea două din urmă fiind înregistrate în precedentele două etape. Urban e ultima clasată în Seria a 3-a, însă la fel de slab stă și o altă echipă din Dâmbovița, FC Aninoasa, care nici ea nu are acumulat vreun punct până acum.

„O să dăm publicității detalii incredibile din vestiar”

Conducătorul echipei din Titu transmite că se vor lua măsuri drastice în privința jucătorilor, o parte dintre ei vor fi excluși din lot, iar locul lor va fi luat de juniori. Dacă nici aceștia din urmă nu vor accepta condițiile de la club, atunci e foarte posibil ca echipa să fie desființată.

„Mulți dintre ei vor fi dați afară, iar noi vom fi nevoiți să mergem pe mâna juniorilor. Dacă nici juniorii nu vor accepta condițiile impuse, ne vedem în imposibilitatea de a mai continua la Liga a 3-a. Astfel, vom miza doar pe grupe de juniori și pe echipa din Liga a 5-a. Nu se poate să ne facem de râs după ce am achitat o parte din salarii, cu o întârziere de două zile. Nu mai vrem un astfel de fotbal la Titu. Dacă nu se mai poate să avem fotbal la nivel național nu va fi nicio tragedie. Nici orașul Brașov nu mai are fotbal și este o urbe foarte mare. Suntem foarte supărați și dezamăgiți pentru aceste rezultate după ce s-au făcut eforturi mari pentru cazare, mâncare și salariu plătit. De acum înainte investim în tineret și avem în vedere să facem o școală de fotbal. O să dăm în curând publicității detalii incredibile din vestiar, cu mărturii ale juniorilor care nu au fost implicați în lucruri necurate”, a mai spus oficialul echipei dâmbovițene pentru sursa citată mai sus.

Nu e primul scor astronomic înregistrat între cele două echipe. De exemplu, pe 9 aprilie 2016, tot la Chiajna, Concordia II a câștigat cu 17-0 meciul cu Titu. Acum a fost „doar” 8-0.

Urban Titu a retrogradat din Liga 3 în sezonul trecut, însă a fost reprimită în campionat de FRF, deoarece nu a avut suficiente echipe să completeze cele cinci serii.

Antrenorul Mihai Dinu a spus pentru Jurnal de Dâmbovița că jucătorii săi au fost lipsiți de atitudine în meciul cu Concordia II, pierdut cu 0-8. „Prea multe cuvinte nu sunt de spus despre această partidă, scorul spune totul. Din păcate, am primit gol repede, am avut și un eliminat, dar asta nu scuză cu nimic prestația noastră. Nu am avut atitudine, nu am avut determinare. Am avut o creștere de la joc la joc, dar a fost o pată cu Astra II și de acolo suntem în regres. Nu am discutat nimic referitor la reziliere, dar dacă asta își doresc, nu e problemă, am venit să muncesc, dar rezultatele nu au fost cele dorite”, a transmis Dinu.

Echipa Titului din meciul cu Concordia II: Gheorghe –  Ghica, Stăncuțu, Vlad, I. Ștefan – Alecsandru, Dicu, Stăncilă, Ene – Ghenu, Radu. Au mai intrat: Negulescu, Bănică, Ghioacă și Simion.

Rezultate înregistrate de Urban Titu în acest sezon al Ligii 3:

Etapa 1: CS Tunari – ACS Urban Titu   3-1
Claudiu Zamfir (9, 29), George Ivan (23) / Roberto Alecsandru (45)
Etapa 2: ACS Urban Titu – CS Mioveni 2     0-1
Dan Mincă (59)
Etapa 3: Flacăra Moreni – Urban Titu    2-1
Alin Neguț (26), Alexandru Negrea (75 / Ercan Sima (60)
Etapa 4: Urban Titu – AFC Astra 2    0-4
Radu Chiriac (12 – pen., 33), Sebastian Culda (21), Ionuț Biceanu (85)
Etapa 5: Concordia Chiajna 2 – Urban Titu    8-0
Cristian Ciobanu (9, 31), Florin Răsdan (17, 39, 43, 66), Adrian Odobeanu (73), Andrei Georgescu (84)

După cinci etape desfășurate în noul sezon al Ligii 3, ediția 2017-2018, șapte echipe nu au obținut până acum niciun punct: CSM Pasșani, Metalosport Galați (ambele din Seria 1), Victoria Traian, Sportul Chiscani (ambele din Seria 2), FC Aninoasa, ACS Urban Titu (ambele din Seria 3) și Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (Seria 4).

 
 
Marius ANGHEL 25 Sep. 2017, 11:43 Stiri
Pe aceeași temă