Ce lovitură! Nicolas Anelka vine la Suceava. Motivul pentru care fostul mare atacant francez ajunge pe Areni

Marius ANGHEL 21 Nov. 2018, 16:22 Stiri
Ce lovitură! Nicolas Anelka vine la Suceava.** Motivul pentru care fostul mare atacant francez ajunge pe Areni

Fosta divizionară secundă Foresta Suceava va da o adevărată lovitură de imagine la ultimul meci pe care îl are de disputat în turul campionatului Ligii 3 și în acest an. La Suceava vine Nicolas Anelka (39 de ani), fostul internațional francez câștigător al unui Campionat European și fost atacant al unora dintre cele mai importante cluburi de fotbal din Europa. Anelka va fi prezent la meciul pe care Foresta îl va desfășura contra Bucovinei Rădăuți, pe 30 noiembrie, pe stadionul Areni, pentru a da lovitura de start, scrie ziarul local Obiectiv de Suceava

În prezent manager la echipa de tineret a lui Lille, Nicolas Anelka a acceptat invitația de a veni la Suceava în baza relației de prietenie pe care o are cu antrenorul Forestei, Selim Benachour, alături de care a evoluat la PSG (sezonul 2001-2002) și Mumbai City (sezonul 2015).

Fostul atacant al echipelor PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea sau Juventus va da lovitura de start a meciului pe care Foresta în va juca pe teren propriu cu Bucovina Rădăuță, pe 30 noiembrie, în cadrul ultimei etape a turului Ligii 3.

„Ne bucură faptul că, la un meci pe care noi îl considerăm unul destul de important, alături de echipă noastră, va fi prezent, unul dintre cei mai mari atacanți din lume. Considerăm că prezența domnului Anelka la Suceava este un lucru extrem de benefic pentru fotbalul sucevean și ne bucură faptul că a ales să răspundă afirmativ invitației noastre. Sperăm ca aceasta să nu fie singura vizită, întrucât vom purta discuții legate și de alte proiecte”, a declarat, pentru Obiectiv de Suceava, președintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac.

„Este o mare onoare ca o vedetă de talie mondială a sportului rege să fie alături de Foresta Suceava la acest eveniment. Domnul Nicolas Anelka va oferi lovitura de începere a partidei, urmând ca apoi să avem discuții despre viitoarele proiecte pe care dorim să le desfășuram împreună”, a comentat și vicepreședintele executiv al echipei sucevene, Mihai Ungurian.

Cu două etape înainte de finalul turului, Foresta se află pe locul 5 în Seria 1 a Ligii 3, cu 21 de puncte acumulate în 12 meciuri desfășurate în 13 runde. Lider este SCM Gloria Buzău, cu 35 de puncte acumulate în 13 meciuri. Sucevenii vor juca sâmbătă, de la ora 14:00, tocmai cu Gloria Buzău, iar în ultimul meci din acest an o vor întâlni pe teren propriu pe Bucovina Rădăuți (locul 4, cu 25 de puncte).

Nicolas Anelka a jucat 69 de meciuri în naționala Franței, pentru care a marcat de 14 ori și alături de care a câștigat Campionatul European din 2000. Tot în același an obținea trofeul Ligii Campionilor în tricoul echipei Real Madrid. În cariera de fotbalist, Anelka a jucat pentru Paris Saint-Germain (în două rânduri), Arsenal, Real Padrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbahçe, Bolton Wanderers, Chelsea, Shanghai Shenhua, Juventus, West Bromwich Albion și Mumbai City.

Marius ANGHEL 21 Nov. 2018, 16:22 Stiri
Pe aceeași temă