Callatis și-a stabilit deja următorul obiectiv: promovarea în Liga a II-a

Marius ANGHEL 21 Jun. 2013, 10:40 Stiri
Callatis și-a stabilit deja următorul obiectiv:** promovarea în Liga a II-a

Callatis 2012 Mangalia a reușit să promoveze în Liga a III-a, în urma victoriei (9-1) cu Voința Cocora. În continuare, conducătorii grupării din Mangalia au anunțat că, pentru anul viitor, se dorește promovarea în Liga a II-a.

„A fost o muncă foarte grea, dar ne simțim împliniți, în ciuda faptului că a trebuit să o luăm de la capăt, din Liga a IV-a, cu jucători experimentați. Am reușit să promovăm și sperăm să o ținem tot așa, la anul să ne bucurăm pentru promovarea în Liga a II-a. Dorim să mai aducem jucători pentru a putea ataca următoarea promovare. În legătură cu bugetul, suntem încă în discuții cu Primăria Mangalia. Pe viitor, va exista un contract de asociere, deoarece autoritățile locale ne vor susține pentru a putea realiza acest obiectiv. Lotul actual nu va suferi modificări majore. În schimb, vom acoperi anumite posturi deficitare, iar alte posturi le vom dubla. Avem o colaborare strânsă cu cei de la Academia Hagi, de unde ne vom lua tineri jucători”, a declarat președintele Callatis Mangalia, Alexandru Luchici.

Pentru moment, jucătorii au primit o mini vacanță de două săptămâni. Reunirea lotului este programată pe data de 8 iulie.

„Este un pas mic făcut, pentru că urmează o nouă provocare în Liga a III-a. Noi sperăm ca, în vară, după ce începem pregătirile, să avem un lot cât mai competitiv ca să putem ataca promovarea”, ne-a spus și antrenorul nou-promovatei, Mugurel Cornățeanu.

Sursa: Cuget Liber

Marius ANGHEL 21 Jun. 2013, 10:40 Stiri
Pe aceeași temă