Callatis s-a înscris în Liga a III-a, deși spunea că se desființează

Marius ANGHEL 07 Aug. 2013, 12:29 Stiri
Callatis s-a înscris în Liga a III-a,** deși spunea că se desființează

Nou-promovata ACS Callatis 2012 Mangalia va evolua în ediția 2013/2014 a Ligii a III-a, deși înscrierea echipei în campionat era incertă la un moment dat. Antrenamentele se opriseră, o parte dintre jucători plecaseră și însăși existența echipei era în pericol. Însă, de două zile, pregătirea s-a reluat, la Neptun, sub conducerea lui Bănică Oprea, fostul secund al Farului din sezonul trecut.

Din vechiul lot, au rămas nouă jucători, iar Bănică Oprea are la dispoziție un efectiv de aproximativ 20 de fotbaliști. Tehnicianul care a promovat echipa în Liga a III-a, Mugurel Cornățeanu, a preluat-o pe Fortuna Brazi.

„Autoritățile locale și-au exprimat dorința de a sprijini echipa de fotbal, după cum susțin tot sportul la Mangalia. Căutăm soluții împreună cu proprietarii clubului. Va avea loc o ședință, în care vom stabili detaliile. Trebuie să pregătim sezonul și să ne organizăm. Callatis 2012 s-a înscris în Liga a III-a, iar lotul e complet și se pregătește sub conducera lui Bănică Oprea. Vom discuta și de obiectiv, unul care vizează menținerea în campionat, dar și cu posibilitate de promovare. Vom vedea”, a declarat Lucian Luca, președintele ASM Callatis MG.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 07 Aug. 2013, 12:29 Stiri
Pe aceeași temă