Bufonii din Crîng călcați de Rapid la Fetești

Mihai Andries 29 Apr. 2013, 08:02 Stiri

După ce cu o etapă în urmă detonase bomba campionatului, învingând fruntașa seriei, Viitorul Axintele, chiar pe terenul acesteia, Rapid Fetești nu s-a dezmințit nici de această dată. Noua sa victimă este tot o echipă cu pretenții, Gloria Buzău, nimeni alta decât cea pe care tocmai o ajutase indirect să reintre în cărțile promovării, dar în fața căreia s-a impus la limită cu scorul de 1-0. Victorie obținută grație golului marcat cu doar un minut înainte de finalul unui meci enervant de plictisitor în care cele două formații s-au fâstâcit precum o fată mare și un flăcău timid, la prima întâlnire.

Deși era „condamnată” să plece cu toate cele trei puncte de la Fetești pentru a spera în continuare la promovare, Gloria Buzău a avut o prestație jalnică ținând parcă să demonstreze că de fapt tot campionatul nu a făcut altceva decât să viseze la cai verzi pe pereți. Fără să își creeze vreo ocazie mai periculoasă, cu un joc haotic, greșeli ca în curtea școlii și mingi trimise în direcții necunoscute, buzoienii nici nu aveau cum să emită pretenții în acest meci.

Chiar dacă nici ea nu a jucat cine știe ce, echipa gazdă a reușit să marcheze spre final prin Pena (86), dar golul a fost anulat pentru un presupus fault la portarul Sîrbu. Rapidiștii au repetat isprava trei minute mai târziu când în urma unui contraatac rapid purtat pe partea dreaptă, noul intrat pe teren, Paraschiv a stabilit rezultatul partidei cu un șut din interiorul careului și astfel Gloria Buzău și-a luat adio de la promovare. Nici nu e de mirare din moment ce la Fetești, jucătorii fantezistului antrenor Marian Roșu nu au fost altceva decât niște măscărici îmbrăcați din greșeală în echipamentul grupării din Crîng, parașutați pe gazon și care ar trebui amendați pentru jignirea fotbalului.

Rapid Fetești – Gloria Buzău 1-0 (0-0)
A marcat: Paraschiv (min. 89)

Rapid Fetești: Călugăru – Ștefan, Marcu, Tonea, Dan, Eracai, Stanciu, Ghiță, Marin, Pena, Comănași
Rezerve: Gîndac – Ivan, Cimpoiaș, Ciubuc, Uruc, Nedelea, Paraschiv
Antrenor: Gigel Stoica

Gloria Buzău: Sîrbu – Cucu, Bîrsănel, Vișan, Agache, Rențea, M. Gheorghe, Bobe, Jercălău, Luiceanu, Lungoci
Rezerve: Fenny – Andrițoiu, Ștefănescu, Zamfir, Percă, Roman, Burlacu
Antrenor: Marian Roșu

 

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 29 Apr. 2013, 08:02 Stiri
Pe aceeași temă