Bălu surprinde înaintea meciului decisiv cu UTA BD: „Să câștigăm noi, dar să promoveze ei!”

Marius ANGHEL 21 May. 2015, 13:25 Stiri
Bălu surprinde înaintea meciului decisiv cu UTA BD:**

De la revenirea lui Sorin Bălu pe banca Becicherecului, Mama Mia a avut o singură sincopă: 0-0 pe teren propriu cu Sebișul. În rest, timișenii și-au luat meci de meci punctele, ținând viu campionatul. Întâlnirea directă cu UTA Bătrâna Doamnă de vineri poate clarifica definitiv ecuația echipei promovate din Seria a IV-a a Ligii a 3-a sau poate prelungi suspansul până în ultima etapă.

Logic, gazdele partidei de vineri optează pentru varianta a doua, cu mențiunea că sunt conștiente că le va fi greu să îi învingă pe „alb-roșii” lui Nagy. „UTA e o echipă foarte bună, cu multe nume sonore care au evoluat în Liga 1 sau în campionate puternice din Europa, pe când băieții mei, cu mici excepții, au jucat doar pe la sate și comune. Vor veni motivați să scoată măcar punctul ce îi face matematic campioni, dar avem și noi ambiția de a demonstra că îi putem bate. În plus, nu vrem ca UTA să sărbătorească promovarea chiar pe terenul nostru. E un meci important, un derby, sperăm să ne ridicăm și noi la nivelul pretențiilor, iar dacă vom reuși ne putem gândi chiar și la o victorie”, a spus Sorin Bălu.

Întrebat dacă speranțele de promovare ale echipei sale vor renaște după un eventual succes vineri, „principalul” Becicherecului a adăugat: „Dacă matematica ne va lăsa să sperăm și după partida din weekend, vom spera, de ce nu? Sigur, UTA rămâne favorită, însă pe durata unui singur meci, cel din ultima etapă, se poate întâmpla orice. Oricum, vorbind strict de tradiție UTA merită să joace în Liga 1, nu pe terenurile eșalonului trei. Așa că spun și eu ca și alții. Să câștigăm noi, dar să promoveze ei!”, a fost mesajul cu mantă al lui Bălu.

Mama Mia are o singură absență importantă pentru confruntarea de vineri. Portarul Culda este suspendat și va fi înlocuit de Filip.

CITEȘTE și: Arădenii vor să sărbătorească promovarea chiar în Timiș: „Blazonul UTA-ei obligă la părăsirea cât mai grabnică a Ligii 3”

Adrian Voicu, dat afară de la UTA după ce s-a contrat cu suporterii. Alți doi jucători au fost trimiși la echipa secundă

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 May. 2015, 13:25 Stiri
Pe aceeași temă