AMATORISM | Una dintre adversarele Rapidului s-a făcut de râs în etapa din acest weekend. A făcut deplasarea de 300 de kilometri și la stadion și-a dat seama de gafa comisă. Arbitrul nu i-a lăsat să joace

Marius ANGHEL 20 Oct. 2018, 18:31 Stiri
AMATORISM | Una dintre adversarele Rapidului s-a făcut de râs în etapa din acest weekend.** A făcut deplasarea de 300 de kilometri și la stadion și-a dat seama de gafa comisă. Arbitrul nu i-a lăsat să joace

Situație de-a dreptul amatoricească la un meci din Liga 3 care trebuia să se desfășoare astăzi, de la ora 15:00, în Seria a 2-a, cea în care joacă Rapid. Partida dintre SC Popești Leordeni și Delta Dobrogea Tulcea, care trebuia să aibă loc pe stadionul Electromagnetica din București n-a mai avut loc și va fi câștigată la „masa verde” de gazde. Ceea ce a dus la acest verdict a ținut strict de echipa oaspete.

După ce a parcurs aproape 300 de kilometri, de la Tulcea până la București, conducătorii echipei Delta Dobrogea au constatat la fața locului gafa pe care au comis-o. Una care avea să-i coste scump. Legitimațiile jucătorilor au fost uitate acasă, astfel că nu au avut ce prezenta arbitrilor înaintea meciului cu SC Popești Leordeni. Cum greșeala era imposibil de reparat într-un termen scurt, arbitrul întâlnirii, Dumitru Robert Mormeci (Brașov), a pus punct jocului înainte să-i dea drumul și a dictat victorie cu 3-0 pentru formația ilfoveană.

În cazul în care, pe durata campionatului, Delta va mai avea o astfel de întâmplare nefericită sau nu se va putea prezenta la vreun meci, atunci Federația Română de Fotbal o va exclude din competiție. Seria a 2-a oricum este incompletă, după ce CSO Bragadiru a fost exclusă pentru două neprezentări.

Delta Dobrogea Tulcea completează astfel rușinea pe care o traversează și în acest nou sezon al Ligii 3. Echipa nu are niciun punct acumulat în cele nouă etape de până acum și are un golaveraj dezastruos: 1-28. Nu e singurul club din acest campionat care nu a acumulat până acum niciun punct, în aceeași situație aflându-se și Viitorul Domnești, din Seria a 3-a.

SC Popești Leordeni acumulează astfel 19 puncte și după nouă etape se află pe locul 4 în Seria a 2-a, la șase puncte în spatele liderului Unirea Slobozia. Rapidul, care astăzi a remizat pe teren propriu, 0-0 cu CS Afumați, are 20 de puncte și e pe locul 3.

Rezultatele Seriei a 2-a, etapa 9:

vineri, 19 octombrie, ora 15:00
Înainte Modelu – CS Făurei    1-2
Daniel Gheorghe (26) / Andrei Pușcașu (35), Alexandru Drezaliu (39)
CS Tunari stă. 

sâmbătă, 20 octombrie, ora 13:00
Progresul Spartac – FC FCSB 2     2-1
Victor Militaru (54, 79) / Daniel Benzar (53)

sâmbătă, 20 octombrie, ora 15:00
Agricola Borcea – ACSM Oltenița    1-2
Andrei Moise (52) / Alin Turbatu (20), Florin Radu (74)
Fotbal Club Rapid – CS Afumați   0-0
Unirea Slobozia – CS Medgidia    2-0

Gabriel Teodorescu (3), Constantin Toma (10)
Axiopolis Sport Cernavodă – Sportul Chiscani    1-3
Alexandru Vieru (88) / Alin Radu (29), Claudiu Zaharia (74 – pen.), Marin Iordache (90+4)
SC Popești Leordeni – Delta Dobrogea Tulcea     3-0
Echipa oaspete și-a uitat acasă legitimațiile jucătorilor.

Vezi CLASAMENTUL Seriei a II-a

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 20 Oct. 2018, 18:31 Stiri
Pe aceeași temă