Liber după desființarea CSM-ului, Florin Costea se antrenează cu o echipă din Liga 3 și așteaptă ofertă din Emirate

După ce s-a pregătit timp de o lună în Emiratele Arabe Unite, Florin Costea (32 de ani) a revenit acasă, la Râmnicu Vâlcea. Fostul atacant al Craiovei, Steaua sau CFR și ultima dată jucător la CSM Râmnicu Vâlcea s-a antrenat cu echipa fratelui său Mihai și așteaptă acum o ofertă din Emirate.

Până atunci, pentru a se menține, fostul internațional a se antrenează cu echipa de Liga a 3-a ACS Șirineasa. „Florin iubește enorm fotbalul și își va continua cariera de jucător. Ne bucurăm să îl avem alături de noi la antrenamente, el este un model pentru tinerii noștri jucători, care au multe de învățat”, a spus antrenorul ACS Șirineasa, Gabi Mangalagiu.

De altfel, după o ședință de pregătire, fostul internațional a luat masa alături de jucătorii echipei vâlcene la stadionul Comunal din Șirineasa.

Singura reprezentantă a județului Vâlcea în fotbalul profesionist a sărbătorit zilele trecute salvarea matematică de la retrogradare. Deși va ocupa locul 13 în Seria a 3-a, teoretic primul retrogradabil, Șirineasa va ocupa automat unul din locurile rămase libere după desființarea celor patru echipe din Liga a 2-a, printre care și cea a „vecinei” CSM Râmnicu Vâlcea.

În toamna trecută, Florin Costea, care ar 6 meciuri pentru naționala României, a evoluat în șase jocuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea și a marcat cinci goluri.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă