Flacăra, egală cu Concordia Chiajna în ultimul amical înainte de reluarea Ligii 3! Noutățile echipei care se luptă pentru promovare cu Turnu Măgurele și Craiova

Flacăra, egală cu Concordia Chiajna în ultimul amical înainte de reluarea Ligii 3!** Noutățile echipei care se luptă pentru promovare cu Turnu Măgurele și Craiova

În ultimul joc amical disputat înainte de reluarea Ligii a 3-a, Flacăra Horezu a remizat, vineri, la Chiajna, scor 0-0, cu Concordia. Partida a durat circa 70 de minute, fiind întreruptă de venirea unei furtuni de zăpadă.

După remiza cu Concordia, vâlcenii speră să țină pasul în Seria a 3-a a Ligii 3 cu Turris Oltul Turnu Măgurele și U Craiova 1948 SA, alături de care luptă pentru promovare.

„Suntem mulțumiți, a fost un test foarte util, băieții s-au implicat și au avut atitudinea potrivită, am încercat să ne ridicăm la valoarea adversarului care activează în Liga 1. Ne gândim de acum doar la primul joc din retur, cel de la Roșiori, sperăm să obținem un rezultat favorabil”, a declarat antrenorul-jucător Adrian Popa.

Flacăra a realizat în această iarnă patru transferuri: Ștefan Covalschi (ACS Poli Timișoara), Andrei Iovan (Hermannstad II), Ștefan Chelcea (SCM Râmnicu Vâlcea), Denis Vlădoi (Minerul Costești). Fundașul central Andrei Iovan va fi împrumutat până la vară la liderul campionatului județean Vâlcea, Viitorul Dăești.

Flacăra în amicalul cu Concordia: R.Popa – Samson, Cr. Munteanu, C. Dinu, Covalschi – Olteanu, Bobină – Ad. Popa, Ed. Neacșu, Georgescu – Cioablă. Au mai jucat: Butoi, Nistor, Simeanu.

În prima etapă din 2019, Flacăra Horezu joacă, weekendul următor, în deplasare, cu Sporting Roșiori. La finalul turului, echipa vâlceană ocupă locul 2 în Seria a 3-a a Ligii 3, cu 32 de puncte, cu două mai mult decât U Craiova 1948 SA și cu două mai puțin decât liderul Turris Oltul Turnu Măgurele.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă